2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون مدرسه غیر دولتی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 127 پست
درسته

شما چقد گفته.منم ترس. دارم بیشتر ۳۰بشه.ما شهر کوچک هستی تو مرکز شهر یا شهر بزرگ هم نیسیتیم ک این همه تفاوت قیما داشته باشه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن نشدم من درسم خوب بود فقط سر گوشی بردن ب مدرسه منو اخراج کردن باورت میشه؟ دوم دبیرستان بودم هیچوقت ...

یا خداااا🙄🙄عجب آدمایی بودن..ولش کن مهم نیست..همین که شوهر و بچه ی خوب داری خداروشکر..به نظرت موفقیت جدای همین چیزای با ارزشه عزیزم؟

تو بهترین مامان دنیایی🤗😘❤🌻

شما چقد گفته.منم ترس. دارم بیشتر ۳۰بشه.ما شهر کوچک هستی تو مرکز شهر یا شهر بزرگ هم نیسیتیم ک این همه ...

ب‌من اول گفت ۴۰ تومن مدیرشون دیگه صحبت کردم قبول کزده ۳۸ بدیم 😐

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

یا خداااا🙄🙄عجب آدمایی بودن..ولش کن مهم نیست..همین که شوهر و بچه ی خوب داری خداروشکر..به نظرت موفقی ...

خب میتونستم الان معلم باشم 

خیلی علاقه داشتم 

اما نذاشتن که بخونم ،الان قنادم با کار خیلی سخت 

قریونت برم عزیزم 😍

ب‌من اول گفت ۴۰ تومن مدیرشون دیگه صحبت کردم قبول کزده ۳۸ بدیم 😐

حالا اینم خیلی نسبت ب سال قبل افزایش دلشتن

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خوب دیگه امسال رو مجبوری.البته بگما تو تیز هوشان از اینم بیشتر پول میگیرن.خبر داری؟درسها سختره

دختر من از اول نوشتمش غیر انتفاعی ،سال اولش نیست 

اره خبر دارم پرس و جو کردم 

دیگه چ میشه کرد فدای سرش فقط موفق باشه

خب میتونستم الان معلم باشم خیلی علاقه داشتم اما نذاشتن که بخونم ،الان قنادم با کار خیلی سخت قریونت ب ...

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.۲۱۶بقره

من این آیه رو واقعا خیلی باور دارم..تو این مسیری که هستی خوش بدرخشی عزیزم🌟🌟و تک تک لحظات زندگیت مثل شغلت شیرین شیرین باشه..مواظب خودت باش 🙋‍♀️💞🌷به امید روزی که بهترین قناد دنیا بشی💖💖