2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون مدرسه غیر دولتی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 127 پست
ببین به خدا هیچی نداره هیچیییی یه ازمایشگاه داره که تا به حال جز یکی دوبار نبردن کلاس کامپیوتر داره ...

پس پول الکی میگیرن اینا رو خانواده ها باید ازشون شکایت کنن چون شهریشون الکی گرونه،یه دبیرستان دولتی من میرفتم در حد همین مدرسه ای بود که شما میگی سالن ورزشی اتاق کامپیوتر کتابخونه یه قرون هم پول ندادیم 

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

ای وای ....ممنونم جواب دادیدوست منم دقیقا مشکلش همینه.....خیلی ها باورشون نمیشه و فکر میکنن دروغ میگ ...

ما که دیگه تصمیم گرفتیم غیردولتی ثبت نام کنیم با اینکه اصلا با مدارس دولتی که هم بزرگن هم فضای بازی مناسب برای زنگ تفریح بچه ها دارن قابل مقایسه نیست.غیر دولتیا فقط پول میگیرن هیچ خدمات اضافی تری انجام نمیدن ولی چاره ای نیست دولتی هزار تا ناز داره راحت هم میگن برین اداره انگار اداره میخواد چیکار کنه. خدا خودش به دوستتون کمک کنه شرایطش واقعا سخته.غیر دولتی یعنی هزینه الکی بدون هیچ آموزش خاص

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [ ...

مرسی مهربون🥺🥺🫂🫂🫂

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

اصفهان

حالا برای شهرهای بزرگ و امکانات مدرسه طبیعیه.ولی شهرهای کوچک نه.ولی قول دادن رباتیک و چرتکه هم جز فوق برنامشون باشه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...