اخلاقش خوب بود همه چی برام فراهم میکرد ،هرکاری میگفتم انتجام میداد ولی وضع مالیش هی بد و بدتر میشد، پدرش نذاشت استخدام اموزش پرورش بشه و رفت پرستاری خوند الان دانشجو هست و هیجی به هیچی ، منم بعد دوسال دوستی وشیش ماه محرمیت تموم کردم ، حالم خوب نیس ارومم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه از همه نظر پسر خوبی بوده چرا به خاطر پول به هم زدی؟ پرستاری شغل خوبیه. مطمین باش بعد تموم شدن درسش خیلی سریع استخدام میشه... اینکه میگی وضع مالیش بدتر میشده یعنی قمار میکرده یا اینکه تمام پولاشو برا شما خرج میکرده و یا کسی ازش میگرفته؟
اگه از همه نظر پسر خوبی بوده چرا به خاطر پول به هم زدی؟ پرستاری شغل خوبیه. مطمین باش بعد تموم شدن در ...
نه بابا مومن بود اهل این حرفا نبود ، اگه معلم میشد با شغل دوم کلی درامد داشت الان هنوز تا چهار سال دانشجوعه منم ۲۰ سالمه کلی خواستگار خوبو و پولدارتر ازش رو دوران دوستیمون بخاطرش رد کردم ، الان دیدم غلط کردم غلط