2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 161 پست

من به خاطر عشقم هفت سال صبر کردم

اون سالایی دستش تنگ بود، حتی پول تو جیبیمو جمع میکردم و بهش میدادم که یه کمکی باشه براش

اگه واقعا دوسش داشته باشی باید صبور باشی

❤یه صلوات مهمونم کن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور که فهمیدم شما پول براتون خیلی مهمه...

پرستاری شغل خوب و پر درآمدیه اگر شیفت بایسته...

زندگی همش پول نیست. باید روی خیلی آرزوهامون چشم ببندیم تا بتونیم موفق زندگی کنیم...

خودم خیلی دوست داشتم و دارم دوباره کنکور بدم برا رشته های پزشکی ولی خب همسرم مخالفه و دوست نداره منم مجبورم به خاطر زندگیم ازین خواستم بگذرم... خودگذشتگی و قانع بودن باعث محکم تر شدن روابط میشه

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟

زندگی من با شرایطی خیلی سخت تر از توعه، منم کلی خواستگاراي خوب و پولدار و ... داشتم ولی همسرم عاشقم بود و بعد آشنایی به خاطر اخلاق عاليش باهاش ازدواج کردم و الان اگه شرایط مالی بده واسه دوتامون بده، جای اینکه پشت همو خالی کنیم تکیه گاه محکمی هستیم واسه هم اینجوری تحمل سختیا راحت تره.

میدونم خودتم میدونی اشتباه کردی واسه همینم حالت بده.

اگه واقعا فقط مشکل مالی دارید به نظرم اشتباه کردی البته اگرم برگردی یعنی وضع و قبول کردی و دیگه غر غر و ...... ممنوعه😜

❤چه برکتی دارد دوست داشتنت، خدا❤
با اموزش پرورش میشد شغل دوم داشت راحت ۹ تئمن اینا دراورد

بنظرم یکم پرتوقعی😐😐😐

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

دوستان شرایط مالی هم مهمه ها ممکنه هرکدوم از ما هم همین کار استارترو میکردیم ب نظرم نامزدت تا به ثبات مالی نرسیده بود نباید کلا ازدواج میکرد

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
با اموزش پرورش میشد شغل دوم داشت راحت ۹ تئمن اینا دراورد

وای که چقدر عشقای امروز پولکی شدن😔من با شوهرم دارم با ماهی یک ونیم زندگی میکنم خداروشکراینقدر خوب و خوشبختیم همه چی عالیه خوشبختی و خوشی که فقط به پول نیس البته اینم بگم خونه مال خودمونه اجاره نمیدیم ولی اوایل ازدواجمون حتی ماشین هم نداشتیم الان با همین حقوقی که میگم بهترینشو خریدیم .فقط و فقط توکل کردم بخدا.حتی برای ازدواجمم نپرسیدم ازش درمورد مسائل مالیش چون پسر پاک و تحصیل کرده بود قبول کردم خدا پول رو میده بگرد دنبال کسی که خوشیختت کنه پول خوشبختی نمیاره خواهرم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما