2777
2789
عنوان

خوندن برای کنکور بدون تست

156 بازدید | 10 پست

بچه‌ها من بعد از نهایی‌ها و جنگ برای کنکور دوم چیزی نخوندم تا ۱۰ روز پیش.

توی این ۱۰ روز مطالب قبلی و مطالبی که بلد بودم رو یک دور خوندم و مرور کردم اما بدون تست

الان به نظرتون می‌تونم سر جلسه وقتم رو مدیریت کنم و چیزهایی که بلدم رو جواب بدم؟

شاید از نظر علمی اطلاعات خوبی داشته باشم اما این فکر که هی توی سرم میگه نه تو تست نزدی نه تو مدیریت زمانتو از دست دادی کلا روحیه و اعتماد به نفسمو گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چند روز به نظرم درسنامه نخون

تست های کنکور جامع چند سال اخیرو بگیر 

برای خودت تایم بزار انگار سر جلسه کنکوری بشین دونه دونه بزن. 

بهترین راهه استرستم برای کنکور کنترل میشه.

الان این چن روز کنکور اردیبهشت و بزن و خوب تحلیل کن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹