شوهرم دنبال یکی میگرده ک قایم موشک راه بندازه باهاش یکی که خنگ باشه همش بهش یاد بده بازی کنه باهاش نمیدونم چطوری منظورم برسونم ... من ی زن منطقی ام خیلی محتاطم خیلی ادم حد مرزی ام خیلی رفتار مهمه برام ..... ولی شوهرم بشدت حوصله داره بحث کنه بازی راه بندازه من یکی چیزیی بگم نه اون هی بگه آره عین بچه ها دوس داره زنی باشم ک یادم بده همه چی ... یا مثل برایی یچزیی ازش خواهش کنم برام بخره یا ذوق بیش از حد کنم زنی میخواد ک لحظه باشه تو لحظه زندگی کنه فکر عیش نوش باشه .... من اصلاااا اینطوریی نیستم نمیدونم ولیی زندگیمون به جایی رسیده ک خسته ام الا با ی بچه کوچیک نمیدونم چیکار کنم حوصله دونده گی ندارم حوصله بازی ندارم برم خرید هایی الکی بکنم یا چرت پرت خرج کنم ادایی باشم ... نمیدونم با شوهرم چیکار کنم چطوریی باید این مرد بهتر کنم چطوری کنار بیام با این قضیه روز به روزم بدتر میشه انگار داره جوون تر میشه من افسرده تر ... توروخدا راهنمایی کنید واقعا دیوونه دارم میشم الان ی مدت کوتاه روانشناسم میرم اما انگار فایده نداره برام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزممن تفاوت شخصیتی رو خوب میفهمم شوهر منم یه اخلاقهایی داره که با هم جور نیستیم کلی منخودمرووفق دادم اذیت شدم خیلی زیاد ولی چاره ای نبود چون اون که اهل وفق دادن نبود یا باید جدا میشدیم یاهمیشه با تنش زندگی میکرویم.خلاصه که یا تظاهر کن و وفق بدا یا برید پیش مشاور .
از لحاظ سنی کهومناسبید ولی وفتاراتون بهم نمیخوره باید بهش بگی که خوشت نمیاد یا سعی کنی همراهیش کنی
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
مردا دوست دارن از زنشون قوی تر بنظر بیان،دوستدارن زنشون ازشون کمک بخواد اینقد سخته یه جاهایی وانمود کنی نمیتونی بلد نیستی یا زورت نمیرسه و ازش بخوای انجامش بده؟
همدردیم من عاقل و منطقی اون نادون و خوش گذرونمیگه زنو شوهر باید باهم دیوانگی کنن، ب من میگه آدم آهنی ...
نمیتونم بشدت عاقلم بشده زاجب همه چیزی فکر میکنم انجام میدم نمیتونم عین اون باشم مواظب ادمای اطرافم هستم اون اینجوری نیست حد مرز نداره براش خرج کردن حرفی نیست اصلااا داره واقعا زندگی میکنه همه فشار هارو منه انقد غصه خوردم انقد فکر کردم سختی زندگی بهم امده ... تازگیا بیمون خراب شده بود من تا طلاق پیش رفته بودم اما باز نشد الان دارم میرم مشاوره جواب نمیدههه من دلمردگی پیدا کردم بدتر شدم از اون اتفاق به بعد الانم پیشنهاد مشاوره قرص به مدت کوتاه