2777
2789
عنوان

شوهرم دنبال یکی میگرده ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 57 پست
پس بمون تا یکی دیگه واسش ادا دربیاره

دختر به راحتی ک تو میگی نیست اتفاقا همین شد تازگیا من تا طلاقم پیش رفتم ولی به اصرارش برگشتم حالا وضعیتم از قبلم بدتره الان دیگ کارم به روانشناس و قرص کشیده انقد راحت قضاوت نکن 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همینم دلمرده ام ذوق ندارم خسته ام داغونم فلج کرده زندگی منو چون از بس برای دیگران مادری کردم مراع ...

می فهمم چی میگی...شاید واقعاً ذات شخصیت ما اینه...شاید افسردگیه یا همین مادری کردنای بی جا و زود هنگام عاملشه یا...هر چی هست من که دیگه از پس درمانش برنمیام.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

من همینم دلمرده ام ذوق ندارم خسته ام داغونم فلج کرده زندگی منو چون از بس برای دیگران مادری کردم مراع ...

ولی هیچ وقت دیر نیست 

از. کم. شروع کن، روحیه ات و زنده کن

قطعا میتونی،سخته اما می تونی

هر وقت نسبت به ی رفتار، ی دیدگاه بد تو ذهنت اومد

سعی کن همون لحظه ی دلیل و دیدگاه مثبت براش پیدا کنی. 

ببخشید خیلی برات نوشتم❤️

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
پس بمون تا یکی دیگه واسش ادا دربیاره

وای که چه کار زشتی میکنید

مگه قراره خانم ها تا چالشی داشته باشن

شوهره بره خیانت کنه ؟؟؟ پس تعهد و وفاداری چی؟؟ 

یعنی به جای ترس فیلم‌ بازی کنه یا به جاش سعی کنه ذهنیت شون درست کنه... 

اشتباه می. کنید که تهدیدش می کنید 

نمیش مثل کسی میمونه ک بلد قیمه بپزه ... ولی تو میگی احمق باش بگو بلد نیستم یا جاش قورمه بپز

وا خوب از بس به خودت تلقین میکنی که نمیتونی اینجور شدی ی روز تمرین کن روز بعد بعد کم کم درسا میشی

ولی هیچ وقت دیر نیست از. کم. شروع کن، روحیه ات و زنده کنقطعا میتونی،سخته اما می تونیهر وقت نسبت به ی ...

نمیتونم باور کن مثل کسی میمونه ک قیمه بلده ولی تو میگی احمق باش بگو بلد نیستم یا جاش قورمه بپز

نمیدونم شاید دنبال کسی که پخته تر رفتار کن حد مرزش بدونه ... نمیدونم شاید افسردگی دارم شاید سختی زیا ...

ولی اینطور خیلی خوبه قدرشو بدون خودتو نابود نکن با تین افکار مرد پخته فقد زنو پیر میکنه تو روحیه ت داغونه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

وای که چه کار زشتی میکنیدمگه قراره خانم ها تا چالشی داشته باشنشوهره بره خیانت کنه ؟؟؟ پس تعهد و وفاد ...

تهدید نکردم حاشیه درست نکن با خوب شوهرش ذوق زندگی داره خانم همش به خودش تلقین میکنه که من نمیتونم اینکارو بکنم درحالیکه اگه ی روز اینکارو به اجبار هم بکنه کم کم درست میشه

نمیتونم باور کن مثل کسی میمونه ک قیمه بلده ولی تو میگی احمق باش بگو بلد نیستم یا جاش قورمه بپز

اولین قدم همین نمی. تونم گفتن هاست

از چی می ترسی 

خب بلذ نباش ،اصلا بزار قیمه ات خراب شه

بازم تلاش کن، اخرش قیمه ات درست پخته میشه.. 

عزیزم. تغییر شخصیتی یهووی اتفاق نمیوفته... 

کم. کم.میشه... 

قرار نیست یهویی باهاش موافق شی و این فکرا رو نکنی

کم کم. باید سعی کنی درکش. کنی، اون 10 بار شوخی. کرد؟ تو از 1 بار شروع کن 

لباسای رنگی بپوش،واسه دل خودت ارایش کن، بچه داری؟ اهنگ بزار باهاشون برقص

هرکاری که به نظرت میتونه بخندتونتون انجام بده

ولی یهویی نه، کم کم 

عزیزم یعنی از آرایشگاه رفتن و لباس جورواجور خریدن رسیدگی های پوستی و لذت نمیبری؟ بزار بهت بگم منم‌ دوست داشتم اما چون تو شرایط مالی خوبی بزرگ نشده بودم همیشه دو دوتا چهارتا میکردم دلم نمیومد برای خودم خرج کنم هرچی داشتم میگفتم این خوبه دیگه. مثلا برای باشگاه لباس مخصوص نمیخریدم تیشرت و شلواری که داشتم میپوشیدم، از قضا پارسال رفتم یه باشگاهی که خانما به شدت به خودشون میرسیدن و من الگو گرفتم و از وقتی به خودم رسیدم خیلی زیباتر شدم و حالا حالم از قبل خیلی بهتره ، شاید باورش سخت باشه اما دلم نمیومد گوشی خوب بگیرم  میگفتم مگه فرق داره ولی دیدم ‌شوهرم به زنای خوشتیپ بیشتر بها می‌ده منم شروع کردم به خرج کردن 

اما خب خیانت همسرت ممکنه حالتو بدتر کرده باشه حتما برو تراپیست