2777
2789

بانو سیده شریفه یکی از دختران امام دوم شیعیان و کریم اهل بیت یعنی امام حسن مجتبی است. بعد از شهادت امام حسن مجتبی سرپرستی ایشان به عموی بزرگوارشان امام سوم شیعیان سپرده شد. این بانو در روز عاشورا همراه با سرور و سالار شهیدان در کربلا حضور داشتند.

بعد از اتمام واقعه عاشورا و به شهادت رسیدن بسیاری از یاران امام حسین، اسرا از کربلا به کوفه برده شدند. از آن جایی که این بانو طاقت تحمل رنج هایی جدیدی را نداشتند، نتوانستند کوفه را به مقصد شام به همراه اسرا طی کنند و دقیقا در 30 کیلومتری کربلا و در شهر حله در میان نخلستان ها به شهادت رسیدند.

مردم عراق اعتقاد زیادی به این بانوی بزرگوار دارند بیستم محرم به این بانوی بزرگوار توسل می‌کنند برای حاجت روایی. البته این تاریخ مهم‌ترین تاریخ هست وگرنه مردم عراق هر سه شنبه برای این بانوی بزرگوار نذر می‌کنن. دوستان من امشب می‌خوام به این بانوی بزرگوار متوسل بشم. هر کسی دوست داره اسم و حاجت خودش را بگه تا برای شما هم دعا کنم. من تاپیک را باز میذارم شما اسامی و حاجات خودتون را بنویسید بعد از اذان مغرب من تمامی اسامی را برمیدارم و انشالله برای همه دعا می‌کنم. شما هم اگر دوست داشتید پنج صلوات از طرف من هدیه به خانم ام البنین و بانو شریفه خاتون بفرستید. التماس دعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم اسمشو آوردی دلم رفت کربلا پارسال مهمون بی بی شریفه شدم قربونش بشم انقدر مهربونه که نگو هش متوسل شدم سر سجاد خوابم برد خواب دیدم دارم قرآن می‌خونم تعبیر کردم گفت برای هرکی دعا کردی داره برات دعا می‌کنه  

منم داخل گروهی عضوم فردا ختم ۴۰ نفره هستش متوسل میشیم به بانو بی بی شریفه

«من‌آن‌کاکتوس‌گمشده‌درتاریکی‌ام»

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون دعا کنید 

برای سلامتی و عاقبت بخیری من و خانواده و عزیزانم 

و دوستان مدنظرم .

به همین اسم کاربری دعام کنید ممنون 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام صلوات فرستاده شد ان شالله حاجت روا بشی بحق حضرت زهرا سلام الله علیه 

اسمم زهرای حاجتم اینه خدا به خودم و خانوادم سلامتی روحی و جسمی با عافیت عطا کنه و منو از این همه خستگی و کسلی و سستی بدنم نجات بده که واقعا خستم

سلام عزیزم ،لطفابرای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام حسین وابوالفضل التماس دعا دارم ممنون 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

عزیزم من یه سوال میتونم بپرسم

قصد بی احترامی مدارم اولا بگم مذهبی نیستم و اقایدتون برام قابل احترامه

ولی من خودم هرچی میخوام مستقیم از خدا درخواست میکنم

شما ها که تازه دین دارین چرا به خدا متوسل نمیشین؟

به این و اون میشین؟