بانو سیده شریفه یکی از دختران امام دوم شیعیان و کریم اهل بیت یعنی امام حسن مجتبی است. بعد از شهادت امام حسن مجتبی سرپرستی ایشان به عموی بزرگوارشان امام سوم شیعیان سپرده شد. این بانو در روز عاشورا همراه با سرور و سالار شهیدان در کربلا حضور داشتند.
بعد از اتمام واقعه عاشورا و به شهادت رسیدن بسیاری از یاران امام حسین، اسرا از کربلا به کوفه برده شدند. از آن جایی که این بانو طاقت تحمل رنج هایی جدیدی را نداشتند، نتوانستند کوفه را به مقصد شام به همراه اسرا طی کنند و دقیقا در 30 کیلومتری کربلا و در شهر حله در میان نخلستان ها به شهادت رسیدند.
مردم عراق اعتقاد زیادی به این بانوی بزرگوار دارند بیستم محرم به این بانوی بزرگوار توسل میکنند برای حاجت روایی. البته این تاریخ مهمترین تاریخ هست وگرنه مردم عراق هر سه شنبه برای این بانوی بزرگوار نذر میکنن. دوستان من امشب میخوام به این بانوی بزرگوار متوسل بشم. هر کسی دوست داره اسم و حاجت خودش را بگه تا برای شما هم دعا کنم. من تاپیک را باز میذارم شما اسامی و حاجات خودتون را بنویسید بعد از اذان مغرب من تمامی اسامی را برمیدارم و انشالله برای همه دعا میکنم. شما هم اگر دوست داشتید پنج صلوات از طرف من هدیه به خانم ام البنین و بانو شریفه خاتون بفرستید. التماس دعا