2777
2789
عنوان

حمام پسربچه با مادر

392 بازدید | 29 پست

پسرم ۱۰ سالشه 

از ۲ سال پیش گفتم خودت باید یاد بگیری خودتو تمیز بشوری 

با این حال دوباره وقتی خودشو آب کشیده اومده بیرون دست میکشم میبینم چرکش داره در میاد اصلا نمیتونه خودشو تمیز کنه مجبورم دوباره بفرستمش حموم البته میگم شرت پاش باشه منم پوشیده میرم لخت نمیرم 

میشورمش میبینم یه کصافطیه تنش چرک داره هنوز 

کار من اشتباهه؟ 

پدرش خونه نیست شبا هم دیروقت میاد 

فقط جمعه هارو میره لیف میکشه بچه رو

شما چکار میکنید توی این مورد؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

تا کی شما باهاش برید

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی شما باهاش برید

منم سوالم همینه 

تا کی مادر اجازه داره بشوره 

از چه سنی باید مستقل شه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

عزیزم اگ با لباس برید مشکلی نداره ک شما مادرشین فقط هربار رفتین بهش دقیق یاد بدین بگو مثلا اگ دفعه بعد اینجوری تمیز خودتو بشوری بیای بیرون من ی کادویی ک دوس دارم برات میخرم یچیزی باید تشویقش کنی ک یاد بگیره تمیز شستن رو

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
منم سوالم همینه تا کی مادر اجازه داره بشوره از چه سنی باید مستقل شه؟

الان دیگه وقتشه دیگه نرید باهاش

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اشکال نداره به نظرم ولی کیسه رو بده دست خودش بزار بکشه تا بانظارت خودت یادبگیره

خودشو ناز میده بیشتر انگار 

همچی با ادا