2777
2789
عنوان

حمام پسربچه با مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارت درسته از بچه 9 10 ساله چ انتظاری داریناز 12 13 سالگی ب بعد خودش بهتر باد میگیره فعلا خودتون کم ...

گفتم نکنه باعث ایجاد یه مشکلاتی بشه بعد ها عذاب وجدان گرفتم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
هر روز بره حمام بدنش چرک نمیگیره فقط عرق هست که با شامپو می‌ره

یه مدت هرروز میفرستادمش 

اگزما گرفت 

بردم دکتر گفت پوستش خیلی خشکه هفته لی دوبار فقط حموم بره 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
خونتون حیاط داره؟اپارتمان که بچه چرک نمیگیره

بله داره 

میره پایین کلی عرق میکنه میاد

خدا حفظش کنه اگر وان دارین بهش بگو نیم ساعت بشینه تو وان بعد شامپو و صابون بزنه

زنده باشی عزیزم 

ممنونم از راهنماییتون

حالا دختر منو ببینی دست و پاهاش سیاه وچرک مرده شده تو این یک ماه تابستون به زور میبرمش حمام ولی اصلا ...

فک کنم آفتاب سوخته شده

فک کنم آفتاب سوخته شده

آره سفید مثل برف بود، یک ماه هست اومدیم خونه باغ سیاه شده روی پاهاش جای دمپایهاش مونده اینقدر خاک بازی کرده دست هاش ضمخت وسیاه پوسته پوسته شده،صورتش هم تیره شده

به نظر من دیگه ۱۰ سالگی باید بتونه. تنهایی بره حمام

اشکالی نداره چن بار پیش میاد خودشو  تمیز نشوره 

ام بهش آموزش بدید ، از بیرون حمام. مرحله به مرحله بهش یاد بدید ، بعد چن بار یاد میگیره ، اگرم دیدید داره سهل انگاری می کنه دوباره بفرستید بره 

کم کم یاد میگیره 

هر چه زودتر باید بهش آموزش بدید که مستقل بتونه کارهای شخصی خودشو انجام بده