اختر_الملوک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 5356 عنوان کیا این ماه دستشون خالی بوده 662 بازدید | 57 پست من دو ماهه خوب کار نکردم ( آرایشگرم ) اجاره ماه پیش و این ماه رو از جیبم میدم چیزی هم تو جیبم نمونده اوضاع خونه هم خوب نیستاز اون ور هم یک ماه دیگه قراره ازدواج کنم نامزدم میگه یکم چاق شو . منم یکم پول پس انداز کرده بودم یکم مواد مقوی بخرم بخورم چاق شم اونم رفت واسه اجاره اوضاع خیلی خیطه هزارمین کاربری 😬😬😬 1404/04/24 | 14:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11395 فکن وسط بدبختی یکی بیاد بگه چاق شو ادم باید با بیل بیفته دنبالش دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 41281 میگه چاق شو؟پول متخصص تغذیه و خوراکیارو بده.عجبا کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23147 پس چرا میگن اجاره خونه ها با رفتن افغان ها کمتر شده چی میشد همه میرفتن
مامانسختکوش عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 10076 چه لاینی کار می کنی؟ ی کم تبلیغات کن با یک سری تخفیف چند تا مشتری بگیر
fariiiiiiiad عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 2318 فعلا فکر کنم اکثرا مثل هم هستیم ما هم خیلی دستمون خالیه نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
sanamshokolati عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 720 بدترین شرایط زندگی رو داریم میگذرونیم بخصوص ما که بیمارسرطانی داریم و مرتب یه پامون اهواز یه پامون شیراز خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11395 بدترین شرایط زندگی رو داریم میگذرونیم بخصوص ما که بیمارسرطانی داریم و مرتب یه پامون اهواز یه پامون ش ... خدا صبر و شفا بده🥲 دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
اختر_الملوک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 5356 فکن وسط بدبختی یکی بیاد بگه چاق شو ادم باید با بیل بیفته دنبالش وااااای واقعا بعضی وقتا میخوام خفه اش کنمخودش میدونه دو ماهه کار نکردم چند بار بهم گفت واست فلان چیزا رو بخرم بخورم چاق شی ولی غرورم نمیذاره میخوام خودم بخرم فردا روزی نگه خرج خورد و خوراکتم من میدادم هزارمین کاربری 😬😬😬
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 30834 همینقدر بگم موجودیم 100 هزارهخداروشکر همه چیز تو خونه هست و اقساط هم دادیم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
اختر_الملوک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 5356 میگه چاق شو؟پول متخصص تغذیه و خوراکیارو بده.عجبا خودش میگه بیام بریم دکتر و خرید من غرورم نمیذاره هزارمین کاربری 😬😬😬
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11395 وااااای واقعا بعضی وقتا میخوام خفه اش کنمخودش میدونه دو ماهه کار نکردم چند بار بهم گفت واست فلان چی ... خب واقعا میخاد بخره نباید بپرسه خودش باید بخره دیگ دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐