2777
2789
عنوان

کیا این ماه دستشون خالی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای واقعا بعضی وقتا می‌خوام خفه اش کنمخودش میدونه دو ماهه کار نکردم چند بار بهم گفت واست فلان چی ...

خب تا آخر ماه صفر اوضاعت همین میشه فک کنم چون زیاد عروسی و...نیست انشالله شهریور کارت بگیره عزیزم❤

مام افتضاحیم  خودم ی مقدار قرض دارم ک نتونستم بدم شوهرم پول کارگرارو نداده فقط خداروشکر اجاره خونه نداریم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اوضاع خونه هم خوب نیست ازشون قرض بگیرمبگیرم هم نمیتونم پس بدم

ما هم کسی رو سراغ نداریم که حتی بتونی قرض کنی 

میدونم که اونا هم از ما بدترن آدم اصلا روش نمیشه بخواد قرض کنه ازشون 

ما که باطری ماشین هم خوابیده حتی سه تومن نداریم باطریشو عوض کنیم افتاده دم در پیاده میریم میایم 😄

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

چقدر شرایط هممون مثل هم و داغونه و جالبه هیچکس صداش در نمیاد تو جامعه.

حالا اطرافیان ما خداروشکر همه عالین.‌هر بار میریم مهمونی صاحب خونه وسایل جدید خریده.‌همه لباس و طلاهای جدید پوشیدن. ماشینا هر چند وقت عوض میشه.مسافرتا هم براه. فک کردم فقط ما اوضاعمون خرابه 

ما هم کسی رو سراغ نداریم که حتی بتونی قرض کنی میدونم که اونا هم از ما بدترن آدم اصلا روش نمیشه بخواد ...

آره دقیقا همه تو این وضعیتن آدم خجالت میکشه قرض بگیره 

هزارمین کاربری 😬😬😬 

ما یکم حقوق شوهرم عقب افتاد هيچی نداشتیم تو خونه هر روز یه وعده غذا نون پنیر میخوردیم شبا بچه هام تا صبح بیدارمیشدن آب میخواستن هی میگفتن نمیتونیم بخواییم 😓

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

چقدر شرایط هممون مثل هم و داغونه و جالبه هیچکس صداش در نمیاد تو جامعه.حالا اطرافیان ما خداروشکر همه ...

وااااای دست رو دلم نذار که خونه

خونمون هم خرج میخواد رنگ کاری و...

پول هم نیست 

ماه دیگه هم عقد میکنم قرارع خواستگار بیان

اونا هم با کلاس 

اووووووففف

هزارمین کاربری 😬😬😬