2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20693 بازدید | 654 پست
خوب پیش اون ها زندگی نکنمگه خودت خونه زندگی نداری؟پاشو برو خونه اتحداقل خونه داشتین که بچه دار شدی

ن عزیزم خونه نداشتم همسرم مریض بود همه چیو فروختیم عمرشم به دنیانبود!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه میگه از یه باغ دو گل نمی چینن.به نظرم خانواده ت رو انتخاب کن . بچه ت هم که تا هفت سالگی با خود ...

وای  یک مشت بچه ریختن تو سایت نظر میدم

حضانت بچه بعد مرگ پدر یا مادر به اون یکی میرسه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خب دیگه برو سر خونه زندگی خودت،،، علاقه هم ب مرور ب وجود میاد،،، ان شاالله که خوشبخت میشی

مچکرم عزیزم واقعا نمیدونم خانوادمم بهم فشارمیارن از یه طرف!

حضانت بچه با شماست هیچکسم نمیتونه از شما بگیرتش مگر اینکه ازدواج کنید ،برادرشوهر من برای من مثل برادرم ممنوع به نظر میاد و ترجیح میدم بمیرم تا همسر ایشون باشم با بچه ات برگرد پیش خانوادت اگه خانواده همسرتم خواستن دست درازی کنن به بچه شکایت کن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

میگن بدبخت میشی زندگی اجباریه زنذگی عاشقانه ای نیس!

راست میگند 

ولی اگر نمیتونی از بچت دل بکنی 

و 

کسی توی زندگی برات شوهرت نیست و ازش مطمئن هستی فردا روزی هوو نمیاره روت 

برید با همدیگه مشاوره چند جلسه 

تو حق خوشبخت شدن داری 

خوب عزیزم من خودم ادمی دیده ام که اومده خونه مادرش تازه بچه هم نداره اذیته یجورایی اواره است شاید مر ...

برادرشوهرم خودش راضیه و خودش بهم پیام داد که راضیم ته دلشو نمیدونم دیگه!

عزیزم من واقعا با یه بچه سختمه خونه بابام باشم حتی برم اونجاهم بچمم پیش خودم باشه تاکی خونه بابام زندگی کنم چن سال به هرحال تازه۲۴سالمه ازدواج میکنم کسی بچمو قبول نمیکنه هیچکس چون فرهنگ اینجارو به خوبی میشناسم!

بد نیس بنظرخودم میتونم باهاش بسازم!

بیخیال منطقی فک کن بابات تا کی پشتت باشه برو برا خودت ت خونه راحت باش با اونم کنار بیا تنهایی سخته مخصوصا بچتم نباشه و اینم بگم تجربم گفته همه مردا یکی ان تو سعی کن اروم باشی خوشبخت شی 

راست میگند ولی اگر نمیتونی از بچت دل بکنی و کسی توی زندگی برات شوهرت نیست و ازش مطمئن هستی فردا روزی ...

عزیرم بچم پدرنداره بی مادرهم بشه خیلی سخته خیلی زیاد خدارو خوش نمیاد اصلن!برادرشوهرمم ازش خبرندارم که کسی هس یا نیس!

برادرشوهرم خودش راضیه و خودش بهم پیام داد که راضیم ته دلشو نمیدونم دیگه!عزیزم من واقعا با یه بچه سخت ...

نظر افرادی ک راه قانونی گفتن نخوندی پس فقط دنبال پربازدید و ازدواج هستی 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بیخیال منطقی فک کن بابات تا کی پشتت باشه برو برا خودت ت خونه راحت باش با اونم کنار بیا تنهایی سخته م ...

همه مردا بایکمی حرف اروم و ارامش رام میشن و واقعا نمیتونم تااخرعمر سربار پدرم باشم سعی میکنم باهاش کنار بیام به هرحال شاید یه روز پدرومادرمم دلشون رحم اومد!