نمیدونم چیکارکنم واقعا پسرم۳سالشه پدرش یه سال و نیم پیش ازدنیارف کلی همدیکرو دوس داشتیم وعاشق هم بودیم ولی زندگی نخاست تاپیری پیش هم باشیم فرهنگ اینجاهم یه جوریه که یا باید بابرادرشوهرعقد کنی یاهم بچه میمونه پیش خونواده پدرش بعدسال همسرم برگشتم خونه پدرم برادرشوهرم گف عقدکنیم که بچه برادرم بی مادروپدرنشه هم تو هم من بالاسرش باشیم!خونوادمم ازش خوششون نمیاد میگن یاما یاهم عقدکن!اگه برگردم خونه بابام بچمو ازدست میدم اگه برنگردم پدرومادرم گفتن دیگه توهیچ سختی کنارت نیستیم و علنا پدرومادرمو ازدست میدم تو بد مخمصه ای گیرکردم بدجوری!برادرشوهرم مجرده!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا بیامرزدش. خود برادرشوهرت اخلاق و رفتارش چطوره. باهاش بنظرت خوشبخت میشی یا واقعا پدر خوبی میتونه باشه؟ بنظرم روی اینام فکر کن. در ضمن قانونا نمیتونن اگه ازدواج کنی بچتو بگیرن
با شناختی که از برادر شوهرت داری ارزششو داره که بیخیال خانوادت بشی؟؟ ادم بدرد بخوری هست یا نه؟
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍