2777
2789
واییی چقدر خوب درکم کردیییی خدایی دمت گرم دختر بهت خیانت شده؟

چی بگمم والله .کاراش با خیانت فرقی نداشت .جریانش مفصله عزیزممم.چون دور بودیم اواخر ازم می خواست اجازه بدم پول بده با کسی نیازشو رفع کنه .

درکت می کنم عمیقا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگمم والله .کاراش با خیانت فرقی نداشت .جریانش مفصله عزیزممم.چون دور بودیم اواخر ازم می خواست اجاز ...

الهی بگردممم

پارتنرت بود یا شوهر؟

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

الهی بگردمممپارتنرت بود یا شوهر؟

خدا نکنه .

پارتنرم بود .

البته اول خواستگار و بعد پارتنر به شوهر بودن نرسید و و با سه تا شرط مسخره تنهام گذاشت .

قلبم بیش تر از همه از رفتنش آزرده شد . 

خیلییی سخت بود بعد چهار سال تموم رویاهامو باهاش ساخته بودم.

هیییی 

خدا نکنه .پارتنرم بود .البته اول خواستگار و بعد پارتنر به شوهر بودن نرسید و و با سه تا شرط مسخره تنه ...

وایییییی بیخیال بهش فکر نکن خواهر

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

قربونت بشم بیخیالش شو امسال با یکی وارد رابطه جدی میشی قید این رو بزن شاید اینجوری حس میکنی اره قشنگ ...

سلام عزیزم ببخشید من برام یه مشکل قضایی پیش اومده ازم یه چیزی رو گرفتن ممکنه محرومم کنن هنوز نتیجه نیومده به نظرت به نفع من تموم میشه و مشکلم حل میشه یا محرومم می کنن؟ خیلی حالم بده این چند وقت 

وایییییی بیخیال بهش فکر نکن خواهر

چشمم دارم تلاش می کنم بهش فکر نکنمممم مهربونممم.

ولی خداییی خیلی سخته یهو چهار سالو بزاری کناررر.این مردا بویی از احساس و عاطفه نبردن البته نه همشون بعضی هاشون.

ممنونم که هستی بانو جان

سلام عزیزم ببخشید من برام یه مشکل قضایی پیش اومده ازم یه چیزی رو گرفتن ممکنه محرومم کنن هنوز نتیجه ن ...

بگو مشکلت چیه تا شاید بتونم کمکت کنم و به حس ششم نیاز نداشته باشی کارم قضاییه .دوست داشتی باهام در میون بزار کمکت کنم.

چشمم دارم تلاش می کنم بهش فکر نکنمممم مهربونممم.ولی خداییی خیلی سخته یهو چهار سالو بزاری کناررر.این ...

قربونت بشم آفرین 

دقیقا همشون اینجورین

فداتبشم اجی

قربونت بشم آفرین دقیقا همشون اینجورینفداتبشم اجی

خدا نکنه عزیز دلممم.

آرهههه عاشق نیستن و خوب فقط نقش بازی می کنن مهربان بانو.

مطمئنمم عذابایی که کشیدمو حس می کنی .

ولی خدا کم کم بهم کمکم می کنه .مگه نه؟

خدا نکنه عزیز دل آبجی.

شکر .به داده و نداده اش شاکرممم.

به این جمله اعتقاد صد در صدی قلبی دارم.

خدا نکنه عزیز دلممم.آرهههه عاشق نیستن و خوب فقط نقش بازی می کنن مهربان بانو.مطمئنمم عذابایی که کشیدم ...

ارهههه عزیزم کمی صبر کن همه چی درست میشه اینچیزا میگذره قلبم و فقط یه خاطره ازش میمونه