2777
2789
قربونت بشم بیخیالش شو امسال با یکی وارد رابطه جدی میشی قید این رو بزن شاید اینجوری حس میکنی اره قشنگ ...

خیلی ممنونم از مهربونیت واقعاااا .ممنونممم.

ممنونم که هستی بانوی مهربونم.

خیلی ممنونم از مهربونیت واقعاااا .ممنونممم.ممنونم که هستی بانوی مهربونم.

قربونت بشم خانومی 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اون یکی کسی باشه که عاشقانه دوستم داشته باشه و برا دلم هر کاری بکنه .امیدوارممم من هم دوستش ...

اره عزیزم چرا که نه 

ولی باید بیخیال گذشته بشید و توی انتخابات دقت کن دورت بگردم 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اره عزیزم چرا که نه ولی باید بیخیال گذشته بشید و توی انتخابات دقت کن دورت بگردم

اگر خواستم انتخاب بکنم حتما باید با شما مشورت کنم .

می ترسم خیلییی می ترسم.خیلی سخته کشیدمممممممم بیش از اندازه دوستش داشتممممممممم و بیش از حد به خاطرش تحمل عذاب کردم.

واسه همین خیلی می ترسم.

ایندفعه نمی خوام تنها انتخاب کنم.

چرا شما اه می کشی ؟چیزی شده؟

نه قربونت بشم😂❤️

کلا میبینم کسی عاشق میشه یا به فکر اکسشه ناخودآگاه هعی میکشم😂😂

آهااان آره درده بزرگیه مخصوصا عاشق آدم اشتباه شدن حتی.

اره:)

اگر خواستم انتخاب بکنم حتما باید با شما مشورت کنم .می ترسم خیلییی می ترسم.خیلی سخته کشیدمممممممم بیش ...

میتونم کمکت کنم

عشق اول همینه عزیزم میاد زندگیتو عوض میکنه می‌ره 

میتونم کمکت کنمعشق اول همینه عزیزم میاد زندگیتو عوض میکنه می‌ره

اره عزیز دلم عشق اولم بود.هرگز عشق رو تجربه نکرده بودم عشق شیرینه به شرطی که طرفت پایدار و عاشق باشه.

گذشت درس عبرت شد برام ولی سخت گذشت و سخت میگذره تازه تازه تونستم کنار ببام با گذشته.

ممنونم که کمکم می کنی مهربونم.

اره عزیز دلم عشق اولم بود.هرگز عشق رو تجربه نکرده بودم عشق شیرینه به شرطی که طرفت پایدار و عاشق باشه ...

الهی بگردممم توی انتخاب بعدیت دقت کن حد و مرز تعیین کن و تایپ خودتو رو داشته باش:))

فداتبشم

الهی بگردممم توی انتخاب بعدیت دقت کن حد و مرز تعیین کن و تایپ خودتو رو داشته باش:))فداتبشم

خدا نکنه عزیزکممم.

می دونی نمی دونم عشق رو تجربه کردی یا نه .

حد و مرز وجود داشت .

اما وقتی دلتو می بازی.

همه چیزتو می بازی و حاضری همه چیزو به خاطر اون آدم فنا کنی .

هییی .

خیلیییی وحشتناکه.

من خودم می خندیدم به عشق سرم اومد.

خدا نکنه عزیزکممم.می دونی نمی دونم عشق رو تجربه کردی یا نه .حد و مرز وجود داشت .اما وقتی دلتو می باز ...

هوم منم عاشق شدم و خیانت دیدم.....

دقیقا حق با توعه

هوم منم عاشق شدم و خیانت دیدم.....دقیقا حق با توعه

اییی واااااااااااااااااای وقتی اینطور میشه آدم همش می گه نکنه من کم بودم نکنه من کم داشتم نکنه من کم گذاشتم اصلا اوضاعی میشه .

خیلی سخته .

اییی واااااااااااااااااای وقتی اینطور میشه آدم همش می گه نکنه من کم بودم نکنه من کم داشتم نکنه من کم ...

واییی چقدر خوب درکم کردیییی خدایی دمت گرم دختر 

بهت خیانت شده؟