اینکه به طور عجیب داری چاق میشی خصوصا شکمی ممکنه از عدم تعادل هورمون ها یا تخمدان پلی کیستیک باشه
ورزش هم پیاده روی تند خوبه به علاوه بادی فانکشنال یا بدنسازی
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدنسازی بدون دستگاه چجوریه؟! نمیدونم من با دستگاه رفتم فقط
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اره خب خیلی مهمه حتما چکاپ بده ایشالا مشکلی نیست ولی به هرحال ضرر نداره بررسی کنی
اون وقت بعد از اینکه ولش کنی شدید چاق میشی دوباره؟
برای من که اینجوری نبود چاق بشم
به نظرم برات بادی فانکشنال بهتر باشه