2777
2789
عنوان

آیا طلاق برا بچه ها خیلی وحشتناکه

377 بازدید | 33 پست

شوهر من بدون دلیل طلاق میخاد الان ۱۴ماهه ولمون کرده میگه برو طلاق بگیر هیچ حق و حقوقی هم میگه نمیدم اگه خودم محبت کنم برا بچه هام بازم بچه هام آسیب میبینن؟

وقتی بود و نبودش فرقی نداره..

بچه هم عادت می‌کنه 

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی طلاق میخواد، خودش بره درخواست بده

نری ها

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

آره متاسفانه 

یه همکلاسی پسر من بچه طلاق هست

واقعا هم پدرش براش سنگ تموم میذاشت

همه چیز براش فراهم کرده بود و خودش هم خیلی همراهش بود

اما پسرش واقعا کمبود داشت خوراکی بچه ها رو می‌گرفت 

برچسب از دفترشان میکند 

زنگ تفریح دست تو کیف بقیه می‌کرد وسیله هارو برمی‌داشت 

بقیه رو تهدید به قتل می‌کرد حتی