2777
2789
عنوان

بچه ها من ادم بدیم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 54 پست
خب پسکی دیگه توی این دوره زمونه گواهی میگیرهقبلا به قول خودت بچه بودی ی کار اشتباه کردی نذار این کار ...

یعنی حل میشه اگ این کارو کنم؟ نترسم استرس اینا

و یچیزی دلم نمیاد ناراحت بشه این همه منو میخاد و تلاش کرد واسم😞

ب شیشه هروئینخیلی داره تلاش میکنه اما ضعیفه از طرفی خیلیم منو میخاد

کسی که ترک کرده باشه وقتی یه مشکلی براش پیش بیاد دوباره برمیگرده به اعتیادش

شیشه و هروئین هم که مصرفش خیلی رو رفتار و اعصاب تاثیر میذاره🤦🏻‍♀️

بنظرم وقتتو باهاش تلف نکن پسر بهتره زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی حل میشه اگ این کارو کنم؟ نترسم استرس ایناو یچیزی دلم نمیاد ناراحت بشه این همه منو میخاد و تلاش ...

نه بابا از چی بترسی برو پیش ی دکتر با سابقه و خوب

عاقل باش لطفاااا عاقل

اگه بمونی باهاش دوسال دیگه چیزی جز پشیمونی نصیبت نمیشه 

خودت با دستای خودت آیندتو نابود میکنی اگه باهاش بمونی

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

کسی که ترک کرده باشه وقتی یه مشکلی براش پیش بیاد دوباره برمیگرده به اعتیادش شیشه و هروئین هم که مصرف ...

خو بدبختی من بکارتمو هم باهاش از دست دادن میترسم ازین موضوع

حتی اگه بکارتمو باهاش از دست داده باشم؟ بچگی کردم خیلی زیاد میدونم حتی به ترمیم هم فکر کردم..

شما نباید خیلی زود این کار رو میکردید ولی خب باورکن کسی که همچین موادی مصرف میکنه اینطور که خودتون میگید در آینده نمیتونه حتی عشقشو خوشبخت کنه و خیلی زود وا میده و دوباره بر میگرده به پله اول

دقیقا مثل یه چاقو که توی گوشت فرو میره و خوب میشه اما جاش تا همیشه میمونه

یکم عاقلانه فکر کن ، دنیا که به آخر نرسیده

یکی اینجا بهم میگفت بخاطر تو ترک کرده هرازگاهی ممکنه بکشه اما دیگه مثل قبل نمیشه و این حرفا میکفت تو ...

خیلی معذرت میخوام اما حرف مفت زده

اینا احتمالاته! تو ی دختر جوونی چرا باید وارد ی زندگی ای بشی که معلوم نیست آیا بر میگرده آیا برنمیگرده

موندن با این آدم حماقت محضه

نه بابا از چی بترسی برو پیش ی دکتر با سابقه و خوبعاقل باش لطفاااا عاقلاگه بمونی باهاش دوسال دیگه چیز ...

دکتر فقژ پیش همین یکی میتونم برم ک میشناسم‌چون راه دور و شهر دیگه سختمه نمیدونمم چطوره کارش

دکتر فقژ پیش همین یکی میتونم برم ک میشناسم‌چون راه دور و شهر دیگه سختمه نمیدونمم چطوره کارش

بگرد بهترین دکتر رو توی شهری که هستی پیدا کن

ی دکتر با سابقه

یکی اینجا بهم میگفت بخاطر تو ترک کرده هرازگاهی ممکنه بکشه اما دیگه مثل قبل نمیشه و این حرفا میکفت تو ...

نه اصلا هرچقدر هم ترک کنه بازم مغزش اعتیاد داره به اون مواد و بازم مثل یه هوس از جلوی چشمش رد میشه که بیا سمت این .....

خیلی معذرت میخوام اما حرف مفت زدهاینا احتمالاته! تو ی دختر جوونی چرا باید وارد ی زندگی ای بشی که معل ...

اره دقیقا ممکنه برگرده اونم با شرایط نداریه خودش و خانوادشم ک کاریش ندارن 

هیچی دیگه

خو بدبختی من بکارتمو هم باهاش از دست دادن میترسم ازین موضوع

اینکه اصلا اهمیتی نداره میتونی بری یکم رشوه بدی به پزشک برات تو گواهی بزنه تو ورزش یا... اسیب دیده

خانوادت حساسن روی این موضوع؟