2777
2789

وقت و بی وقت و سرزده میاد خونمون، میگه دلم برای بچه یذره شده در حالیکه دیروز یا پریروز دیده بچه رو، شوهرم هم با زور نگهش میداره ناهار و شام، منم همیشه که خونم تمیز نمیشه خیلی خجالت میکشم وقتی یهویی میاد و خونه مرتب نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه دیگه 

مگه شما زودتر آماده بشید و برید خونه اش بگید بچه دلش شما رو میخواست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هیچ اشکالی نداره ناراحت نشو 

بنظرم هر پدر و مادری حق دارن بچه هاشون رو هر وققت دوست داشتن ببینن

خودت رو بزار جاش اگر باهاش راحت باشی زندگی بهت خوش میگزره

ولی اگه بخای غصه بخوری نابود میشی

به این فکر کن که خودتم یه روز عروس دار شدی دوست داری عروست چطور باهات برخورد کنه

همونطور باش 

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا

واسه من یسال تموم هرروزمیومداولش شوهرم خیلی استقبال میکردتااونم خسته شدمن خوابم میگرفت میگفت توبخواب من فیلم میبینم باصدای بلندمیخندیدتوهمه چی بچه دخالت میکردنظرمیدادتامن یبارسربچه پیشش اعصابم خردشدهی ایرادمیگرفتن ازروش بچه داریم منم شروع کزدم به غرغرو اینکه کارهای بچم بخودم مربوطه خداروشکرباهمین موضوع این هرروزاومدن ازسرش افتاد