2777
2789
عنوان

شما کدومو میکنین فقط نظرتونو بگین

225 بازدید | 16 پست

لطفا فقط نظرتونو بگید بدون هیچ گونه قضاوت❤️

من ۲۴سالمه

فکرکنین با یه پسر دوست بودین۴سال و واوایل ب ازدواج قکر نمیکردین بعدش جدی فکر کردین و بهش کفتم خاستگار دارین  و اون پسر گف منتظرم باش خودمو جمع میکنم میام پسر مستقلیه توی شرکت کار میکنه۳۰حقوقشه اما نتونسته تاالان خودشو جمع کنه چون اعتیاد هم داشته و هم کلی بدهی و قسط 

و شما یکسال بهش فرصت دادین بخاطر عشقتون 

اعتیادو گذاشت کنار چندماهه(اینم بگم دوسه بار لغزش کرد) بعد از یکسال باز نتوسته هنوز اونقدر جمع کنه ک بتونه بیاد خاستگاری و مراسم عقد بگیره 

و میخاد ماشینشو بفروشه بیاد جلو چنتا قسط وامث اینا گرفته بوده از قبل ک داره میده ممکنه تا یکسال دوسال دیگه تموم شن 

از طرفی میگه جشن عروسی نمیتونم بگیرم 

من مشکلم باهاش اینه ک دوسش دارم و رابطه کامل داشتم باهاش متاسفانه متاسفااااانهه

شما بودین چیکار میکردین ولش میکردین یا ب اینده ی بهتر فکر میکردین ؟؟؟

اگه رابطه داشتم با همین میموندم عقد میکردم و بیخیال عروسی میشدم ولی اگه نداشتم اصلا نمیموندم معتاد هیچوقت ترک نمیکنه من تجارب خیلی بدی دارم از این قضیه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

. بستگی داره که الان در چه محیط خانوادگی هستی ایا اون سطح مالی  زندگی برات قابل تحمله یا نه . در حد الانت هست حداقل یا نه . این که شغل داره خوبه این که رابطه داشتی تا حد زیادی دست و پاتو میبنده در تصمیم گیری . خانواده هاتون حمایتی نمیکنن که زودتر بتونید جمع و جور بشید ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه بودم تایمی که فهمیدم اعتیاد داره میگذاشتم میرفتم 

من اگه بودم برای جسمم و روح ام و غرور خودم ارزش بیشتری میگذاشتم 

اما الان گذشته بنظرم من بقیه نمی‌تونیم نظر درست بدیم پیش تراپیست برو زندگی واقعا شوخی بردار نیست 

حقوقش نرماله،اینکه نتونسته پول کافی پس انداز کنه هم عادیه،چون هزینه های زندگی واقعا بالاست و این کار سخته! . اینکه ماشین داره هم خوبه. 

موضوع اصلی اعتیادشه که شما باید با افرادی که همچین تجربه ای داشتن حرف بزنید یا تجربه شوند رو بخونید ببینید میتونید کنار بیاید یا نه. ایشون به اندازه ای اراده دارن که سمت این چیز ها نرن یا نه؟ احتمالا در زندگیتون یک بار پیش میاد که ایشون به سمت مواد برگردن،شما اون زمان میتونید تحمل کنید یا نه؟ 

و اینکه به چه موادی معتاده هم مهمه...

در کل،بین اطرافیان من بودن افرادی که تجربه ازدواج با فردی که قبلاً اعتیاد داشته رو دارن و زندگیشون خوبه... در صورتی که پسر،شما رو بیشتر دوست داشته باشه و اخلاق درستی داشته باشه اوضاع بهتر می‌گذره.

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
حقوقش نرماله،اینکه نتونسته پول کافی پس انداز کنه هم عادیه،چون هزینه های زندگی واقعا بالاست و این کار ...

کاشینشو ک از دست میده اگ بخاد بیاد جلو‌چون میخاد بفروشه 

ب شیشه و هروئین تااینجا ک ارادش خوب بوده 

خانواده اون نه اما خانواده من در حد جهیزیه ی مقدارشو هستن

بازم خوبه به هر حال باید قبول کنی که اون رابطه ای که داشتی ماجرا رو سخت میکنه باید یکم کوتاه بیای چاره ای نیست . سعی کن تا اون یکم شرتیطشو درست میکنه خودتم از طریق شغلی درامد کسب کنی بالاخره یه پیشرفت مالی کنی اگر شرایطشو داری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
. بستگی داره که الان در چه محیط خانوادگی هستی ایا اون سطح مالی زندگی برات قابل تحمله یا نه . در حد ...

من الان تک فرزندم خانوادم خداروشکر کم نمیذارن واسم شرایطم با اون خیلیی فرق میکنه نمیدونم شاید بخاطر عشق و دوست داشتنم بتونم کنار بیام اما خیلی باید جلوشو بگیرم ک پس انداز کنه خرج نکنه 

کاشینشو ک از دست میده اگ بخاد بیاد جلو‌چون میخاد بفروشه ب شیشه و هروئین تااینجا ک ارادش خوب بوده

بنظرت فروختنش درسته؟ وقتی هر روز قیمت ماشین بالاتر میره؟ 

حواست باشه،اگه با یک پزشک یا مرکز ترک اعتیاد در ارتباط باشین خوب میشه ،چیزی نیست که بشه به راحتی کنارش گذاشت...

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
کاشینشو ک از دست میده اگ بخاد بیاد جلو‌چون میخاد بفروشه ب شیشه و هروئین تااینجا ک ارادش خوب بوده

نظرم عوض شد اصلا ازدواج نکن حتی اگر رابطه داشتی فقط فرار کن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...