2777
2789

نه همین که یادت بوده خیلی خوبه شوهرای ماهمینم نمیدن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ناراحت نشو چون اکثر مردها نمیدونن بعدا توضیح بده با آرامش اگر همراه کادو کیک یا گل بود خیلی خوشحال‌تر میشدم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

نه اتفاقا کلی ذوق میکردم

همین ک یادت بود

همین ک بی اینکه بگی برات چیزی خریده

ینی براش مهم بودی و دوست داشته

ذوق کن براش

بگو مرسی ک یادم بودی

مرسی ک برات مهم بودم

شبتونو عاشقانه کنید

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

نه ناراحت نشو چون اکثر مردها نمیدونن بعدا توضیح بده با آرامش اگر همراه کادو کیک یا گل بود خیلی خوشحا ...

اخه نه حتی  روز تولدم بهم پیام داد هیچی .حدی همشون همینن؟یه تبریک عاشقانه هم نداد

اولا تولدت مبارک به امید کلی حال خوب برای شما 

دوما آقایون مثل ما خانما درگیر اینکه سورپرایز کنند نیستند 

همین که به فکر بودن یعنی مهم بودی براش 

حالا عزیزم من نامزدم برای مناسبتی برام پک چیده بود اونم چی 

پک صورتی تو تصور کن کش مو ها کوچولو صورتی ، رژ لب فانتزی خرسی صورتی ، ی عالمه وسیله ها بچگانه صورتی 😐

حالا من چند سالمه ۲۵ سالمه