2777
2789
عنوان

بهترین ضرب المثل زبونتون

130 بازدید | 15 پست

من خودم عاشق اینم

پوخ یینین قاشیق بلینده اولار

یعنی گه خور همیشه قاشقش همراهشه

خیلی زیباست❤😍

شما چی دارین که قشنگ و پرباره؟

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوای ترین قن قویچانن😂

یعنی بعد گوز*یدن دیگ ک*ون بستن فایده نداره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دار ده‌له‌کانی دار ده‌له‌کانی هرکس کار خوی خاستر ازانی

یعنی هرکسی خودش بهتر میفهمه جی به صلاحشه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دوای ترین قن قویچانن😂یعنی بعد گوز*یدن دیگ ک*ون بستن فایده نداره

این خوب بود😂

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

بَری پَسی گوزنوشدارو پس از مرگ سهراب💆🏻‍♀️

فکر کنم اشتباه معنی کردین این همون ضرب المثل بالاییه ک من گفتم ولی ورژن لریش نه؟😂

دست شیران که گره دائَه؟

دست شیر رو کی بسته؟ (منظور همون به حرف نیست به عمله)

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

کوته کونه‌ی خوم باشتره کلکی

له منت کشان بیدات خلکی

یعنی لباس کهنه خودم بهتر از کهنه های بقیس

منظور همون قدر دونستن داشته های خودمون و منت نکشیدن از بقیه س