2777
2789

خواهرم دو ساله ازدواج کرده

قبلش و زمان محردی هاش همه جا باهم میرفتیم و مدام خونه ما بود

موقع عروسیش و جهیزیه و کاراش هیچی کم نزاشتم.. هر کاری از دستم براومد کردم

الان مثلا گاهی و ماهی یه بار شاید.. اونم تابستونا.. چون من تابستونا تعطیلم و بیشتر به تفریح و خرید و گردش میرسم..

گاهی که به خواهرم میگم میای بریم فلان دورهمی.. فلان مهمونی.. استخر.. خرید و ... 

خواهرم میگه بزار بهت خبر میدم.. بعد با یه بهونه ای رد میکنه و میپیچونه..

من میفهمم که شوهرش اجازه نداده..

واقعا دلیل کارش رو نمیدونم.. آدم با خواهرش نگرده .. خب با کی بگرده..

شوهرش یه بار بهش گفته باز این بهار بیکار شده میخواد میخواد ماروهم از زندگی بندازه..

این همه با خواهرشوهراش و جاری هاش و دوستاش میره اینور اونور... اون موقع من تو تابستون فقط دو سه بار بهش گفتم بریم باهم جایی.. شوعرش همچین حرفی زده و اصلا اجازه نمیده..

واقعا فازشو نمیفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه با خواهرشوهراش و جاری هاش و دوستاش میره اینور اونور... اون موقع من تو تابستون فقط دو سه بار بهش گفتم بریم باهم جایی.. شوهرش همچین حرفی زده و اصلا اجازه نمیده..

واقعا فازشو نمیفهمم

بنظرم به خواهرت برسون

باید یجوری جلوی شوهرش بایسته وگرنه تا اخرش همینه بهتر که نمیشه بدتر هم میشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

وقتی شوهرش نمیخوادتو دیگ زیاد پیگیر نشوازکجا معلوم شاید اومدنش باعث شه زندگی به کامشون تلخ شهمردا هم ...

من کلا دیدم پارسال هی میپیچوند و آخرش گفت شوهرم نمیزاره.. امسال دیگه اصلا بهش پیشنهاد ندادم..

تازه من اصلا نیازی نداشتم که خواهرم حتما پیشم باشه ..

فقط به خاطر خودش که بیاد حال و هواش عوض بشه.. و خوش بگذره بهش..

وگرنه خودم با دوتا دخترام و دوستام انقدر خوشم

بنظرم به خواهرت برسونباید یجوری جلوی شوهرش بایسته وگرنه تا اخرش همینه بهتر که نمیشه بدتر هم میشه

کلا بیخیال شدم و دیگه اصلا مطرح نمیکنم

میگم نکنه به خاطر این موضوع تو خونشون دعواش بشه..

یه بار سر اینکه بیاد اثاث کشی من کمکم کنه.. کلی با شوهرش دعوا کرده بود.. من نمیدونستم.. وگرنه میگفتم نیاد

چی بگم...من شوهرم منو هفت دولت آزاد گذاشته تو روابط با خانواده م و اقوام خودم...

به نظر من دیگه از خواهرتون درخواست نکنین البته حق دارید ناراحت باشید من اگه جای شما بودم به خود خواهرم گلگی میکردم

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

به نظر من دیگه از خواهرتون درخواست نکنین البته حق دارید ناراحت باشید من اگه جای شما بودم به خود خواه ...

من این تابستون دیگه کلا به خواهرم هیچی نگفتم که بیا بریم باهم دیگه جایی...

گلگی هم نمیکنم.. نمیخوام بره خونه بحث کنه..

ولی رفتار شوهرش واقعا هم تعجب داره هم ناراحتم میکنه