hedie_sadat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1264 عنوان کسی اینجا داخل ایتا یا تلگرام آنلاین شاپ داره یه لحظه بیاید لطفا 49 بازدید | 10 پست چطوری تعداد فالوراتون به ۱۰۰ رسید ؟تبلیغ دادید؟توی اینستا راحت میشه فالور گرفت ولی ایتا یا تل رو نمیدونم چطوری به ۱۰۰ برسونم و فعلا هم هزینه تبلیغ ندارم و همینطور پیج هنوز نزدم 1404/04/24 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آهو_کوچولوش عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 986 یا باید از مخاطبین عضو کنی یا تبلیغ بری پستام حرفای دلمه مینویسم یادمبمونه پستی بلندی های زندگیمو
تارامارا عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 614 منم یه کروه ساختم داخل تلخیلی سخته عضو اوردن موندم جیکار کنمجرا میکی اینستا راحتره؟والا اینستا هم سخته فالور پیدا کردن
hedie_sadat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1264 یا باید از مخاطبین عضو کنی یا تبلیغ بری اره درسته 👌
hedie_sadat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1264 منم یه کروه ساختم داخل تلخیلی سخته عضو اوردن موندم جیکار کنمجرا میکی اینستا راحتره؟والا اینستا هم سخ ... همیشه اولش سخته چه کانال و چه پیج ولی از این نظر گفتم اگه تولید محتوای خوبی داشته باشیم از طریق اکسپلور میشه فالور گرفت
آهو_کوچولوش عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 986 اره درسته 👌 پستات خوبن ب نسبت و همینطور عکاسیت تنها راحت یا اد زدنه یا تبلیغ پستام حرفای دلمه مینویسم یادمبمونه پستی بلندی های زندگیمو
تارامارا عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 614 همیشه اولش سخته چه کانال و چه پیج ولی از این نظر گفتم اگه تولید محتوای خوبی داشته باشیم از طریق اکسپ ... نه من حس اونکارارم ندارم میدونی جطوری عضو تلگرامم زیاد کنم میشه بگی؟
hedie_sadat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1264 پستات خوبن ب نسبت و همینطور عکاسیت تنها راحت یا اد زدنه یا تبلیغ مرسی عزیزمشما هم آنلاین شاپ داری؟اگه توی اینستا هم فعالیتمو شروع کنم فکر کنم راحت تر بشه از طریق اکسپلور فالور گرفت
hedie_sadat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1264 نه من حس اونکارارم ندارم میدونی جطوری عضو تلگرامم زیاد کنم میشه بگی؟ نه واقعا تا حالا تجربه کانال زدن نداشتم و تازه شروع کردم ولی یکی اینجا گفت برای اولش یا باید تبلیغ بدی یا اینکه اد کنی
آهو_کوچولوش عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 986 مرسی عزیزمشما هم آنلاین شاپ داری؟اگه توی اینستا هم فعالیتمو شروع کنم فکر کنم راحت تر بشه از طریق اکس ... بله اکسپلور این روزا فقط باید طبق ترندا پیش بری الان اساتید اینستا دارن میان ایتا بنظرم ایتا بهتره کانال ستار کاشانی عضو شو از مطالبش استفاده کن پستام حرفای دلمه مینویسم یادمبمونه پستی بلندی های زندگیمو
hedie_sadat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1264 بله اکسپلور این روزا فقط باید طبق ترندا پیش بری الان اساتید اینستا دارن میان ایتا بنظرم ایتا بهتره ک ... درسته من خودم فضای اینستا رو بیشتر دوست دارم و همینطور تلگرام رو ولی اول گفتم به خاطر مسئله فیلترینگ داخل ایتا فعالیتم رو شروع کنم بعد تلگرام و اینستا به نظرم خوبه چند تا کانال برای ارتباط با مشتری باشه خیلی ممنون از معرفی تون موفق باشید♥️