2777
2789

چطوری تعداد فالوراتون به ۱۰۰ رسید ؟

تبلیغ دادید؟

توی اینستا راحت میشه فالور گرفت ولی ایتا یا تل رو نمیدونم چطوری به ۱۰۰ برسونم و فعلا هم هزینه تبلیغ ندارم و همینطور پیج هنوز نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه کروه ساختم داخل تلخیلی سخته عضو اوردن موندم جیکار کنمجرا میکی اینستا راحتره؟والا اینستا هم سخ ...

همیشه اولش سخته چه کانال و چه پیج ولی از این نظر گفتم اگه تولید محتوای خوبی داشته باشیم از طریق اکسپلور میشه فالور گرفت  

پستات خوبن ب نسبت و همینطور عکاسیت تنها راحت یا اد زدنه یا تبلیغ

مرسی عزیزم

شما هم آنلاین شاپ داری؟

اگه توی اینستا هم فعالیتمو شروع کنم فکر کنم راحت تر بشه از طریق اکسپلور فالور گرفت  

نه من حس اونکارارم ندارم میدونی جطوری عضو تلگرامم زیاد کنم میشه بگی؟

نه واقعا

تا حالا تجربه کانال زدن نداشتم و تازه شروع کردم ولی یکی اینجا گفت برای اولش یا باید تبلیغ بدی یا اینکه اد کنی 

مرسی عزیزمشما هم آنلاین شاپ داری؟اگه توی اینستا هم فعالیتمو شروع کنم فکر کنم راحت تر بشه از طریق اکس ...

بله 

اکسپلور این روزا فقط باید طبق ترندا پیش بری 

الان اساتید اینستا دارن میان ایتا 

بنظرم ایتا بهتره 

کانال ستار کاشانی عضو شو از مطالبش استفاده کن

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
بله اکسپلور این روزا فقط باید طبق ترندا پیش بری الان اساتید اینستا دارن میان ایتا بنظرم ایتا بهتره ک ...

درسته 

من خودم فضای اینستا رو بیشتر دوست دارم و همینطور تلگرام رو 

ولی اول گفتم به خاطر مسئله فیلترینگ داخل ایتا فعالیتم رو شروع کنم بعد تلگرام و اینستا به نظرم خوبه چند تا کانال برای ارتباط با مشتری باشه 

خیلی ممنون از معرفی تون 

موفق باشید♥️