2777
2789
عنوان

خانومای شاغل پولتونو چکار می کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 74 پست
والاا شوهرم از همون اول گفت سرکار میری دمتم گرم ولی حق نداری پولتو خرج خونه کنی غیر طلا به عنوان زیو ...

چه شوهر خوبی! خانه داریت تکمیله؟

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با 20 سال سابقه کار و زندگی مشترک به ظاهر خوب عقلتو دادی دست زن‌داداشت؟؟؟ از کجا می‌دونی حسودی زندگی ...

نهههه

اصلاً این حرفو به همسرمم نمی‌گم

کلا فکری میشم

میگم نکنه اشتباه می کنم

همسرم خیلی خوبه و صادق خدا رو شکر ،بسیار دست و دل باز

اما کلا سبک زندگیم ب دلم نیست 

تفریحات و ...نداریم تقریباً 

خدا برکت بدهآخه چرا بعضیا این دیدگاه رو دارنآدم میگه نکنه اشتباه کردم

من یک ریال خرج خونه نمیکنم .البته شوهرم از اول نخواسته .نذار رو حقوقت حسابی باز کنه . مسأله اینه.وگرنه فردا لطف مکرر میشه حق مسلم .میکه برو سر کار خرج مدرسه بچه ها رو کی بده پس

خوب هنوزم به همون نظره؟ نظرش عوض نشد؟

مدت زیادی که نگذشته 😂 ولی اره هنوزم همونه مثال یکی دوباری کارتی که واسه خرید خونه بهم داده بود و گم کردم از خودم گرفتم و بهش نگفتم بعدا که متوجه شده قاطی کرده و اون مبلغو باز زده به حسابم 

که چی که اینکه من وظیفمه خرجتو بدم وقتی تو این خونه منم میخورم من تامین باید کنم نه تو 😐😂💔 هیچوقتم درکش نمیکنم حقیقت 

اگه شوهرت قدرتو میدونه چه اشکال داره زندگی مشترک مشترکه، مامان بابای من هم همینن و خیلی از اطرافیانم ...

همسرم خوبه

اما دو سه تا خانوم شاغل فامیل ما نه تنها پول به همسر نمیدن خیلی خیلی خرج می کنن از پول همسر

راستش گاهی حسودیم میشه 

نههههاصلاً این حرفو به همسرمم نمی‌گمکلا فکری میشممیگم نکنه اشتباه می کنمهمسرم خیلی خوبه و صادق خدا ر ...

عزیزم❤️❤️

خب شما بگو می‌خوام درامد این چند ماهمو پس انداز کنم و زمستون بریم کیش

خودت برنامه سفر بچین 

صفر تا صد زندگی از لحاظ تامین مالی برعهده شوهرته شما محبت می‌کنید که خرج می‌دین ولی خب سیاست به خرج بدین و یه چیزی به نام خودتون بگیرین

بیمه هم دارین صد درصد نگرانی نداشته باشین 

یه پبجی هست تو اینستا به نام ''وکیل کاربردی'' در مورد حقوق زنان خیلی خوب توضیح میده نگاه کنید 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

چه شوهر خوبی! خانه داریت تکمیله؟

نه شوهر منم اینجوریه .یه ریال نمیذاره از خودم بدم.برای خودم خرج میکنم.البته کار من پاره وقته.

خانه داریمم افتضاحه .تلاشم. میکنم ولی مثل این خانمایی که همه چی بلدن اصلا نیستم