2777
2789
عنوان

خانومای شاغل پولتونو چکار می کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 74 پست
چه حسی می گیرین از این صحبتا ؟

واقعان برام مهم نیست و حسی نمیگیرم 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم والاهمسرم عالیههمیشه این حرفا بهم استرس میده

عزیز.میانه نگه دار.تویی که خرج میدی.حتما ماشین و نصف خونه به نامت باشه.در کل خوابت نبره.با زنداداشت در این باره بحث نکن.موفق باشید و سلامت🌹

لباس تفریح مسافرت 

لوازم ارایشی و مراقبت پوستی 

باشگاه و مهارت و ارایشگاه و گاهی هم پس انداز

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

والاا شوهرم از همون اول گفت سرکار میری دمتم گرم ولی حق نداری پولتو خرج خونه کنی غیر طلا به عنوان زیو ...

خوب هنوزم به همون نظره؟ نظرش عوض نشد؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

عزیز.میانه نگه دار.تویی که خرج میدی.حتما ماشین و نصف خونه به نامت باشه.در کل خوابت نبره.با زنداداشت ...

ممنون عزیزم 

اصصصصلا نمی پرسه همسرم حقوقت چقدره

خودم میذارم وسط

با 20 سال سابقه کار و زندگی مشترک به ظاهر خوب عقلتو دادی دست زن‌داداشت؟؟؟ از کجا می‌دونی حسودی زندگیتو نمی‌کنه

همون بهتر فردا پس فردا به دخترت میگی من می‌دادم شهریتو

یهو حسابتو سوا نکن شوهرت ازت دلسرد شه

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه