2777
2789
عنوان

خانومای شاغل پولتونو چکار می کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 74 پست
گفتم خودتون عزیزم.همون خودت و شوهرت و بچه های نازت و پدر و مادر.🌹

فداتون

همیشه میگم در قبال این عزیزان پول وااااقعا هیچی نیست 

اما گاها دیگران میرن روو اعصابم،خواسته یا ناخواسته 

بعد من هررر چی اصرار می کنم که راضی ام میگن نهههه،مردا ارزشش رو ندارن

خونه داریم تکمیله ؟یعنی چی ببخشید من نفهمیدم ؟😂

یعنی مردی که خرج میکنه توقع داره زن وظافیشو کامل انجام بده،مثلا یه خانم شاغل که حقوقشو مشترک با همسرش وسط میذاره کارای خونه هم بینشون نصف میشه مرد هم باید آشپزی کنه و جارو بزنه،اما اگه خانم حقوقشو خرج خونه نکنه و فقط پس انداز خودش باشه دیگه مرد هم کاری نمیکنه در حد لطف خودش کمک میکنه تو کارای خونه و دیگه نصف نصف نیست

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههاصلاً این حرفو به همسرمم نمی‌گمکلا فکری میشممیگم نکنه اشتباه می کنمهمسرم خیلی خوبه و صادق خدا ر ...

سلام من به عنوان یه خانم وکیل که موارد اینجوری رو تویه دادگاه دیدم نظرم رو میگم. بعضی مردا وقتی میبینن خانمشون کار میکنه و تویه خرج خونه کمک میکنه دیگه برای خانمشون خرج نمیکنن یا حتی شده خانم حق نداره از حقوقش برای خودش لباس بخره و باید با اطلاع شوهرش درآمدش رو خرج کنه یا همه چیز حتی دونگی میشه یه مورد بود شوهره متوجه شد که خانمش از پدرش کمک خرج میگیره کلا دیگه هیچ پولی به زنش نداد خانم هم مجبور بود از پدرش بیشتر پول بگیره. شما هم اگر قسمتی از درآمد ماهیانه رو خرج زندگیه مشترک میکنی اشکال نداره ولی اگر همش رو خرج میکنی باید احتیاط کنی کسی از آینده خبر نداره مردی که الان محرمت هست و خصوصی ترین جای بدنت رو دست میزنه یه روزی ممکنه تبدیل به هیولا و شیطان بشه. ببین اگر یه ماه از درآمدت خرج خونه نکنی چه تغییری تویه رفتار شوهرت بوجود میاد؟ امتحان کن

عزیزم❤️❤️خب شما بگو می‌خوام درامد این چند ماهمو پس انداز کنم و زمستون بریم کیشخودت برنامه سفر بچین ص ...

نمی‌دونم تا و حد طرز فکرم درسته

خیلی ب همسرم اعتماد دارم،همه جوره خدا رو شکر 

اما در کل ایشون خیلی اهل سفر و اهل ریسک نیستن

یعنی مردی که خرج میکنه توقع داره زن وظافیشو کامل انجام بده،مثلا یه خانم شاغل که حقوقشو مشترک با همسر ...

نه…

منم سرکار میرم خب منم بیکار پامو رو پام ننداختم که 

ما کارمون نصف نصف گاهی مثلا اون پروژه خیلی سنگین داره بیشتر من کارارو میکنم گاهی من پروژه سنگین دارم اون بیشتر کارارو میکنه 

نکه حتی من مجبور کنم یا بگم خودش انجام میده 🤷🏻‍♀️

من پدرم بازاری بودن .چشم و دلم سیره شکر خدا.شوهرمم نمیذاره تو سختی بیفتم.بارها گفته کلا نرو سر کار . ...

دقیقاً همین صحبته

آدم وقتی تحصیلات داره دوست داره توو جامعه باشه و درآمد داشته باشه

والا شوهر من چون هر مناسبتی پول دستش باشه برام طلا میخره هرچی بگم نه نمیگه تو خونه همه کاری انجام میده همه حقوقمون رو با هم برنامه ریزی و خرج میکنیم و اذیت نمیشم 

اگه مثلا تو کار خونه غد بازی درمیاورد منم حقوقمو خرجش نمیکردم

فداتونهمیشه میگم در قبال این عزیزان پول وااااقعا هیچی نیست اما گاها دیگران میرن روو اعصابم،خواسته یا ...

خدایی اگه شوهرت دهن بین و دهن لق نیست احترامش واجبه.چکار به حرف دیگران داری.خودت زندگیت بسنج.پول برای رفاه هست.خودم سالیان قناعت کردم و سختی به بچههام دادم.تا خونه دوبلکس و دو ماشین گرفتیم.الان اصلا سختی نمیدم.کنارش هم پس انداز میکنم براشون.کلی هم فامیل مفت خور حذف کردم.حالا خودت میتونی حقوقت طلا بخری برای جهاز و آینده بچه هات. گاهی تفریح و زیارتی برید.همه جوره خودت کنترل کن زندگیتو.الهی همیشه پر روزی باشید و سلامت.

خدایی اگه شوهرت دهن بین و دهن لق نیست احترامش واجبه.چکار به حرف دیگران داری.خودت زندگیت بسنج.پول برا ...

نه خدا رو شکر 

همسرم خیلی مهربونه و محترم واقعا 

ممنون از راهنمایی و مشارکتتون عزیزم

براتون بهترین ها رو از خدا میخوام