2777
2789
عنوان

شماهم شوهرتون زود رنج

536 بازدید | 48 پست

من همسرم عالی خیلی آدم خوبیه همه عالم و آدم دوسش دارن ...تو جامعه درجه یک ..معلم نمونه  ...

فقط یک مشکل داره اونم ...اصلا نمیشه بهش انتقاد کنم زود از کوره در می‌ره ...یعنی واقعا این مشکلش برام معضل شده ...باهاش معمولی حرف میزنم سریع به جنجال ختم میشه ...باورتون نمیشه بچه هام از دعواهاش انقد میترسن واقعا کنترل خشم نداره اصلا 

بیشتر زود جوشه تا زود رنج

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ..آفرین

خب همسر منم همینه

اصلا تحمل حرف مخالف نداره حتی اگه هزاران حق با من باشه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

اینها رو توی خواستگاری نفهمیده بودی؟

نه اصلا هیچکس باورش نمیشه شوهرم اینطوری باشه چهره آروم و متین و خونسردی داره رفتاراش خونسرد ...ولی انقد زود تر کوره در می‌ره اولین باری که پرخاشگریش دیدم تو عقد بودیم هنگ کردم 

اینها رو توی خواستگاری نفهمیده بودی؟

موضوع ب این سادگیا نیس

همسر من 8سال اول زندگی حضرت ایوبی بود براخودش بس ک آقا وصبور بود 6ساله ک عصبی میشه و زود از کوره در میره

نمیشه که آدم هیچ حرفی نزنه ...بخدا انقد سر این موضوع اذیت شدم

درسته ولی قلق رفتارش دستت بیاد کمتر عصبانی میشه، منم زود عصبانی میشم بعدش هم زود پشیمون میشم واقعا کنترل خشم یه هنره 

وقتی یک مشکلی داری نتونی بگی احساس خفگی بهت دست نمیذه ؟!

چرا والا

ولی هرطور شده میگم آخرشم ب تنش و بحث ختم میشه