2777
2789

سراغ دارید کسی رو که تو این دوران ورزش جدی کرده باشه؟

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

باشگاهو نمیدونم ولی طفلک مامانم خیلی سرحال بود بعد شیمی درمانی همه ی کاراشو خودش میکرد،شستشو آشپزی ن ...

سرطان چی داشتن؟ 

تهوع نداشتن؟

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره فعالیت زیاد نباشه چون بدن ضعیف میشه قطعا

آخه روحیه‌م خیلی خرابه

متاستاز کبد،مامانم خیلی قوی بود واسه تهوع دکتر قرص داده بود و بعد شیمی درمانی آب هویچ میخورد

آب‌هویج خوبه برای تهوع؟

تهوعش برام قابل تحمل نیست اصلا

جونم درمیاد

عزیزم برات ده تا صلوات فرستادم ایشالله خوب بشی فداتبشم 🩷

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

آخه روحیه‌م خیلی خرابه

حق داری اما مطمئن باش خوب خوب میشی ❤️🌱🥰 جز ورزش فعالیت دیگه ای دوست نداری؟ هنر خاصی که آرامش بگیری و زیاد انرژی نخواد؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا شفا بده . توان بدنیشو داری که بری ؟ اگر برای روحیه میخوای بری برو ولی سبک ورزش کن

بین جلساتم سه هفته فاصله‌ست 

ده روزش حالم بده، ده روز خوبم

نمیدونم ورزش کنم بد بشه حالم یا نه

حق داری اما مطمئن باش خوب خوب میشی ❤️🌱🥰 جز ورزش فعالیت دیگه ای دوست نداری؟ هنر خاصی که آرامش بگیری ...

باور کن ده تا کتاب شروع کردم بخونم، از هر کدوم چند صفحه خوندم و کنار گذاشتم

احساس کردم ورزش شاید اعتماد به نفس هم بهم بده، بخاطر موهام بدجور داغونم

آره خوبه،قرص مخصوص نمیخوری مگه؟دکتر باید برات قرص تهوع مخصوص شیمی درمانی تجویز کنه،امیدوارم زودتر خو ...

میخورم

اثر نداره زیاد

باور کن ده تا کتاب شروع کردم بخونم، از هر کدوم چند صفحه خوندم و کنار گذاشتماحساس کردم ورزش شاید اعتم ...

میشه درخواست بدم 

سوال دارم لطفا 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

عزیزم برات ده تا صلوات فرستادم ایشالله خوب بشی فداتبشم 🩷

قربونت برم 

امیدوارم همیشه سالم و شاد و راضی باشی

میشه درخواست بدم سوال دارم لطفا

بله حتما