عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 عنوان تو دوران شیمیدرمانی میشه رفت باشگاه 285 بازدید | 27 پست سراغ دارید کسی رو که تو این دوران ورزش جدی کرده باشه؟ محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡ 1404/04/24 | 00:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55710 بهتره فعالیت زیاد نباشه چون بدن ضعیف میشه قطعا هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 باشگاهو نمیدونم ولی طفلک مامانم خیلی سرحال بود بعد شیمی درمانی همه ی کاراشو خودش میکرد،شستشو آشپزی ن ... سرطان چی داشتن؟ تهوع نداشتن؟ محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡
عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 بهتره فعالیت زیاد نباشه چون بدن ضعیف میشه قطعا آخه روحیهم خیلی خرابه محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 102713 میتونی بری ولی با نظر پزشک متخصص و تغذیه مناسب تحت نظر الحمدلله رب العالمین ...
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37028 خدا شفا بده . توان بدنیشو داری که بری ؟ اگر برای روحیه میخوای بری برو ولی سبک ورزش کن اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 متاستاز کبد،مامانم خیلی قوی بود واسه تهوع دکتر قرص داده بود و بعد شیمی درمانی آب هویچ میخورد آبهویج خوبه برای تهوع؟تهوعش برام قابل تحمل نیست اصلاجونم درمیاد محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡
لازانیاداغ عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 10109 عزیزم برات ده تا صلوات فرستادم ایشالله خوب بشی فداتبشم 🩷 🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55710 آخه روحیهم خیلی خرابه حق داری اما مطمئن باش خوب خوب میشی ❤️🌱🥰 جز ورزش فعالیت دیگه ای دوست نداری؟ هنر خاصی که آرامش بگیری و زیاد انرژی نخواد؟! هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 خدا شفا بده . توان بدنیشو داری که بری ؟ اگر برای روحیه میخوای بری برو ولی سبک ورزش کن بین جلساتم سه هفته فاصلهست ده روزش حالم بده، ده روز خوبمنمیدونم ورزش کنم بد بشه حالم یا نه محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡
عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 حق داری اما مطمئن باش خوب خوب میشی ❤️🌱🥰 جز ورزش فعالیت دیگه ای دوست نداری؟ هنر خاصی که آرامش بگیری ... باور کن ده تا کتاب شروع کردم بخونم، از هر کدوم چند صفحه خوندم و کنار گذاشتماحساس کردم ورزش شاید اعتماد به نفس هم بهم بده، بخاطر موهام بدجور داغونم محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡
عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 آره خوبه،قرص مخصوص نمیخوری مگه؟دکتر باید برات قرص تهوع مخصوص شیمی درمانی تجویز کنه،امیدوارم زودتر خو ... میخورماثر نداره زیاد محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5284 باور کن ده تا کتاب شروع کردم بخونم، از هر کدوم چند صفحه خوندم و کنار گذاشتماحساس کردم ورزش شاید اعتم ... میشه درخواست بدم سوال دارم لطفا رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 عزیزم برات ده تا صلوات فرستادم ایشالله خوب بشی فداتبشم 🩷 قربونت برم امیدوارم همیشه سالم و شاد و راضی باشی محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡
عاشقها_نمیمیرند مدیر استارتر عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 498 میشه درخواست بدم سوال دارم لطفا بله حتما محبوبِمن! عاشقهانمیمیرند! همینکهعاشقمیشوند،مرگخودکشیمیکند... ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡