2777
2789
عنوان

دوستان فازتون چیه

175 بازدید | 16 پست

جدیدا خیلی میبینم تاپیک میزنن 

با این عنوان ‹ دختر بچه‌ها سایتو شلوغ کردن، واقعا متاسفم واسه آدمای زیر بیست سالی که اینجان، نی‌نی سایت پر شده از دخترایی که فقط مشکلاتشون پارتنر، همسر و .. ›

میتونم فازتون رو بدونم؟ کسی جای شمارو تنگ نکرده یا مجبورتون نکرده تاپیک هایی با این عنوان رو بخونید و نظر بدید.

اگر سن خاصیو واسه نی‌نی سایت معین کردن لطفا به ماهم بگید اطلاع داشته باشیم!

من چند روزه اینجام و هیچوقت به هیچکس بی‌احترامی نکردم ولی لطفاً یکمی از شعور خودتون استفاده کنید و هر تاپیکی رو برای جذب مخاطب نزنید.

گیسـوُ بآنو🌷✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه نی نی سایت جز اینه واقعا؟

که اینا سایتو پر کردن😂خنده داره واقعا خب اون سهمیه تاپیک خودشو میزنه به ت چ

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

مگه نی نی سایت جز اینه واقعا؟که اینا سایتو پر کردن😂خنده داره واقعا خب اون سهمیه تاپیک خودشو میزنه ب ...

ننه اصلا نه این که اونا هستن خیلی اش دهن سوزین که اردم میدن

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
سلام حس ششمی جونم شما حدس زدی که من باردارم و حست کاملا درست بود دیروز آزمایشم مثبت بود😍😍😍❤️❤️❤️

منتظر خبرت بودم عزیزم بسلامتییی مبارک باشه🥺🫀

گیسـوُ بآنو🌷✨

من هجده سالمه و هیچوقت راجع به پارتنر و ..حرف نزدمو تا حدی که بتونم به سوالات درسی پاسخ میدمنظرتون م ...

اصلا تاپیک هرکسی به خودش مربوطه و کسی حق دخالت نداره.

گیسـوُ بآنو🌷✨