2777
2789

منظورم اینه بغل میکنید همو؟میبوسید؟میدونم  شخصیه سوالم. ولی میترسم رفتارمون غیر نرمال باشه برای کودک

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

من بچم چهار سال و نیمه اس آره جلوش همو بغل میکنیم مگه عیبی داره

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بغل و بوس عادی بله

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوش کنار هم بخوابیم عادیه؟

اره خب ایرادی نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بوس و بغل عادی

بعصیا میگن جلوی بچمون خیلی مراعات میکنیم. ولی من قشنگ ذوق رو تو دخترم میبینم وقتی به هم دیگه محبت میکنیم

لمس و حرکات جنسی نباشه و صرفا محبت رو نشون بده ایرادی نداره

بچه باید عشق بین پدر و مادرش رو ببینه تا یاد بگیره

ابراز عشق در چهارچوب مشخص که به لودگی و بی حیایی نکشه

ما هم رو بغل میکنم، دست و صورت هم رو میبوسم، کنار هم دراز میکشیم و فیلم میبینیم

اما همین حدود محبت کردن رو همسرم در مورد دخترام هم داره و برامون عادی هست تا این حدود

بعصیا میگن جلوی بچمون خیلی مراعات میکنیم. ولی من قشنگ ذوق رو تو دخترم میبینم وقتی به هم دیگه محبت می ...

آره دختر منم همینطور 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

سلام عزیزم شرمنده اینجا سوالم مطرح کردم ،در مورد تاپیک یبوست،شما خوب شدین؟ قرص تهیه کردین یانه؟ میخوام بخرم میگم حالت تهوع اینا نمیده 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

سلام عزیزم شرمنده اینجا سوالم مطرح کردم ،در مورد تاپیک یبوست،شما خوب شدین؟ قرص تهیه کردین یانه؟ میخو ...

سلام منظورت قرص رولاکسه؟اره خوبه خداروشکر