2777
2789
عنوان

چرا موهام بلند نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 65 پست

اسی میشه برام ی تایپک که میگم رو بزنی خیلی واجبه 

چون نمیشه خودم بزنم میگه ۶ تایپک امروزت رو زدی و محدودیت داره در روز بیشتر از ۶ تا نمیشه زد

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر . بهم یه مکمل داد خوب شدم . جدا از مکمل برای من ژنتیکی بود . ممکنه برای شما به دلیل خاص ...

این شامپویی بهم گفتین به ریشه مو بخوره ایرادی نداره؟ 

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

اسی میشه برام ی تایپک که میگم رو بزنی خیلی واجبه چون نمیشه خودم بزنم میگه ۶ تایپک امروزت رو زدی و مح ...

بله عزیزم بگو؟ 

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

بله عزیزم بگو؟

مرسیی

عنوان = کسی از تبلت یا گوشی سر در میاره 

متنش =میخوام تبلت از دیوار بخرم بین چند تا موندم کدوم رو بخرم 

میخوام کسی که از گوشی سر در میاره براش عکس بفرستم کارشناسی کنه 

بگو بهشون که من جوابشون رو میدم 

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       
موهای منم فره کراتین کردم رشدش از قبلم کمتر شده نمیدونم واقعا چی بزنم

کراتین به موها اسیب میزنه نکن اینکارو دختررررر

مامان منم چند ماه پیش رفت کراتین کرد موهاش ریزش شدید داره رشدشم افتضاح

مرسییعنوان = کسی از تبلت یا گوشی سر در میاره متنش =میخوام تبلت از دیوار بخرم بین چند تا موندم کدوم ر ...

عزیزم اینو که امروز زدی من الان رفتم دیدم عین همین تاپیک زدی ها

وای اتفاقا انقد کیف میده با این سن موهام بلنده و پرهفک کن موهام بلنده بعد استایلش میکنم میرم بیرون ی ...

اخی عزیزم انشاالله سالم بمونه

اگه این شامپو رو بزنم قطعا اگه رشد موهام افتضاح باشه هم تا رو شونه هام میرسه به طوری که دیده بشه؟

اره من خودم رشدم مثل الان نبود ولی الان عالیه

شما هم وقتی موهات زیاده بلند بشه معلوم میشه ، اگر یه سانت بلند شه که تو دید نیشت

کراتین به موها اسیب میزنه نکن اینکارو دخترررررمامان منم چند ماه پیش رفت کراتین کرد موهاش ریزش شدید د ...

اخه من چند وقت بودم مونده بود رو دلم پولامو جمع کردم ارایشگاه خوب رفتم موادش و گفت عالیه دو هفته ای میشه ولی ریزش ندارم

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

عزیزم اینو که امروز زدی من الان رفتم دیدم عین همین تاپیک زدی ها

اره ولی کسی راهنمایی نکرد 

اون دونفر هم ایدیم رو دادم فقط یکیشون پیام داد که اونی که این گفت رفتم دیدم فروخت