2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه لحظه

145 بازدید | 18 پست

کیا از نوره استفاده کردن ممنون میشم تجربیاتتون رو بگین🙂

خیلی شنیدم موهای زائد رو کم می‌کنه و باعث سفیدی پوست میشه و این که بعد از مصرف حتما باید از حنا استفاده کرد؟!مو رو از ریشه میسوزونه یا چی؟

من نوره تازگیا استفاده میکنم موهام کمه بوره اره خوبه من فکر میکنم برای دون دون پا و پوست مرغی هم خوبه 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

حنا نمیزنم

نوره زیاد بمونه پوست میسوزه بعدشم زینک میزنم

بلدی چطور بزنی یا بگم؟

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  استفاده کردم تازگی . بنظرم از ژیلت خیلی بهتره ولی یه کمی دردسر داره استفادش

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
تقریبا بلدم اما خوشحال میشم برام توضیح بدی🙂

باشه گلم بزار تایپ کنم

اره منم یه مدت استفاده میکردم خوب بود و پوست پاهامم نرم میکرد و وقتی میخواست مو در بیاد مثل تیغ اذیت نمیکرد و نمیخارید متاسفانه دیگه اون خانمی که ازش میخریدم نیاورد و منم دیگه استفاده نکردم

موهات کمتر شده؟

عزیزم من دوبار تا حالا استفاده کردم نمیدونم واقعا توی کم کردن موها تاثیر داشته باشه یا نه ولی بنظرم از ژیلت تمیز تر شد و کمتر جوش و خارش داد

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
عزیزم من دوبار تا حالا استفاده کردم نمیدونم واقعا توی کم کردن موها تاثیر داشته باشه یا نه ولی بنظرم ...

چه عالی منم بخاطر اینکه بعد از ژیلت جوش میزنم می‌خوام استفاده کنم 

بدنت باید خشک باشه دستکش بپوش ناخن هات اسیب نبینه 

بعدش ۲ تا کاسه بردار تو یکی اب بریز که هی شیر اب باز نکنی خیس بشی تو اون یکی نوره بریز از کاسه کم کم اب اضافه کن نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت بعدش بزن به بدنت نوره رو پوست خشک میشه واسه همین از اون کاسه که توش ابه با دست کم کم بدنت رو خیس کن زیاد نه خیلی کم که خشک نشه بعدش یه کاردک بردار اگه نداری قاشق یا خط کش و ....... بعد چند دقیقه که دیدی موهارو برده با کارد بدش تا برن بعدش لیف بکش که نمونه

اگه سوختی یخ بزار و کرم بزن

چه عالی منم بخاطر اینکه بعد از ژیلت جوش میزنم می‌خوام استفاده کنم

بازم بستگی به جنس پوست داره ولی من همیشه بعد از شیو قسمت کمر و کشاله رون و ... جوش میزنم ولی با نوره کمتر شد