2777
2789

کسی بوده تا حالا گزینش فرهنگیان رد شده باشه؟؟نه اینکه ترازش کم باشه یا.... فقط گزینش ردش کنه 

اگه علم یا تجربشو دارید ممنون میشم کمکم کنید

رد شدی؟!

چ رشته ای هستی میشه ترازت رو بگی 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

رد شدی؟!چ رشته ای هستی میشه ترازت رو بگی

درصداتم میگی لطفا 

نهاییت چطور دادی؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رد نشدم عزیزم جواب نیومده هنوز که

پس چرا نفوذ بد میزنی ان شاالله که قبولی نذر کن یه چیزی 

سال اولته؟ انسانی بودی یا تجربی ؟

راستی چندتا درس دینی یازدهم رو باید برای کنکور خوند؟؟؟

به دلایل مختلف حجاب ، شرکت نکردن توی راهپیمایی ، تحقیقات محلیشون خوب نبوده . سوالات رو درست جواب ند ...

من تحقیقات محلی و اینا کلا هرچیزی که مربوط به شهرستانمون باشه اوکیه ولی تو استان خراب کردم مصاحبه رو

بعدش تونستن اعتراض بدن و درستش کنن؟

من تحقیقات محلی و اینا کلا هرچیزی که مربوط به شهرستانمون باشه اوکیه ولی تو استان خراب کردم مصاحبه رو ...

یکیشون ۳ سال پشت سر هم رد اخر سال سوم گزینش قبولش کرد . 

و بله برای اکثرشون درست شده . اصولا گزینش رو خیلی سخت نمیگیرن 

یکیشون ۳ سال پشت سر هم رد اخر سال سوم گزینش قبولش کرد . و بله برای اکثرشون درست شده . اصولا گزینش رو ...

مگە چیکار میکرد که سه سال پشت سر هم رد میشد؟🫠🫠

همون سال واسشون درست شد؟؟یا سال بعد بازم شرکت کردن؟