2777
2789
عنوان

قضاوت نی نی سایتی هاااااا اعصابمو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 59 پست
ببین اگه عقد نری انگشت میکنن تو تخم چشمات و خون به جیگرت میکنن برو تبریک هم بگو خیلی معنولی

اتفاقا میخوام بسوزونمشون

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

اگه عقدو نری همه شما رو مقصر میدونن.نمیگن خانواده شوهرش فلان جور بودن. همون جایی که دلخورین دلخوریتونو ابراز کنین نه جای دیگه. مگرنه کسی درکتون نمیکنه

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با این تفاسیر، شما کلا انتخاب اشتباهی داشتین و با خانواده بی فرهنگی وصلت کردین....از این به بعد هر چی هم بشه در ادامه همون انتخاب تون هست...

تو این مدل زندگی ها، باید بتونین همسرتون را تو جبهه خودتون نگه دارید تا احترام تون حفظ بشه 

این کاربری غیرفعال شده است

اتفاقا میخوام بسوزونمشون

با این تعاریفی که کردی اونا نمیسوزن بزار به وقتش جبران کن الان هزارتا انگ بهت میچسبونن عقده ای حسود و... برو ولی کم کم خودتو بکش کنار

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

خب با این تفاسیر، شما کلا انتخاب اشتباهی داشتین و با خانواده بی فرهنگی وصلت کردین....از این به بعد ه ...

همسرم قبول داره اینا خیلی پر توقع بودن و حقو به من میده و خودشم ناراحت از رفتارشون..تصور کن حتی عیادت من نیومد پدرمادرش و روز بعد مرخصی من از بیمارستان مهمونی گرفته بودن و من از درد بخاطر پلاتین شرکت نکردم اینا بهشون برخورد و تا دوماه عیادت نیومدن

من به شخصه نظرم اینه واکنش ادم در هر چیزی باید در حد اعتدال باشه و اینکه ته قضیه رو هم در نظر بگیری.

ایا این زشته که برادر شوهرت حالت رو نپرسیده؟ بله زشته 

ایا توقع زیادیه که ملت ازمون احوال بپرسن تو این شرایط؟ نه

اما...

ایا اینکه قضیه رو کش دار بکنی به این شکل که عقد طرف نری و طبیعتا رابطه خانوادگی خیلی شکرآب تر بشه بعد این قضیه، ایا واکنش متعادلی هست؟ خیر (حداقل به نظر من)

من تو همچین مواقعی سرسنگین میشم و ادب و احترامم برای طرف در حد حداقل ها و تا حدی تصنعی میشه. اما اون حداقل ها رو زیرپا نمی ذارم سر همچین چیزی. این مراسم عقد رفتن از حداقل هاست‌. باید یه مشکل خیلی بدی پیش اومده باشه که ادم مراسم عقد یه فرد خیلی نزدیک رو نره. این، همچین مشکلی نیست. در اون حد.

زندگی برای همه بالا و پایین زیاد داره. به وقتی هم میرسه برای برادر شوهرت مشکلی پیش میاد. اون موقع تو اهمیتی نمی دی مثل خودش. اما الان با این کارت از خودت فقط یه شخصیت دراما ساز و کینه ای جلوه می دی. همین

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عاقلید👏👏👏

متشکرم🙏

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
عاقلید👏👏👏

😘تجربه ۱۴ سال زندگی 

دوبار ازدواجه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

وقتی تاپیک عمومی میزنی باید بتونی انتقاد بپذیری 

نرفتن مراسم هم خیلی کار چیپیه بخاطر یه چنین چیزی و خودت رو فقط کوچیک میکنی. اون اقا هیچ اهمیتی واسش نداره که شما بری یا نه

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

این که شما خودت بابد برای خودت احترام قائل شی و کارایی ک گفتی رو نکنی یه حرف هست و پشتیبان بودن شوهرت هم این وسط مطرح هست 

این که کسی که احترام میزاری بهش ، بهت احترام نمیزاره هم یه ماجراست ک شما هم نزار عزیزم احترام بهش 

اما عقد نرفتن شما اگه همسرت بره ، میتونه این رو تداعی کته ک یعنی شما حسادت میکنی یا ... ک نمیری و جاری جدید هم دلخور میشه و .‌.. 

اول به نظرت باید همسرت رو باهاش بدونی چی ب چی هست 

اسی میگم این برادر شوهرت روابطش خوبه؟ آدم اجتماعیه خجالتی نیست؟

برون گرا هست و فک کن از ایناس ک واسه کل بچه محلاش استوری تبریک تولد میزاره  و استوری پای شکسته منو دیدی هیچی نگفت درحالی ک کل اقوام و دوستام یه ری اکشن کوچک نشون دادن