2777
2789
عنوان

قضاوت نی نی سایتی هاااااا اعصابمو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 59 پست

اسی از من که بدتر نیستی

اتفاقا نمیسوزه که هیچ

خودت زیر سوال میری

صفت عقده ای وحسود بهت تعلق میگیره با نرفتنت

اونجا هم رفتی اخماتو در هم نکن

ولی صمیمی هم برخورد نکن با برادر شوهرت

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

خوب وقتی همه فامیل ازت احوال پرسیدن شما اون یه نفرو ندید بگیر 

منم برادرشوهرم همینه چون نفوظ داره خودش هر حرف بی ربطی میزنه جیزی هم جوابش دادی میگن بزرگتر بود نبایستی کسی چیزی بگه و چون پسر اوله محبوبه 

اما شما کار خودتو کن تو شرایط مشابه اصلا احوال نپرس ازشون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چت جی بی تی جریانش،چیه کجا هست؟

چت جی پی تی یه هوش مصنوعیه که میتونی باهاش حرف بزنی تو هر زمینه کمکت‌کنه.

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

اینجا رو جدی نگیر انگار همه اعصابشون خورده فقط منتظر ی بهونن که بپرن بهت

ارهه یبار من طفلی تاپیک راجع ب هایمن زدم

پنجاه نفر بهم پریدن ک وای خودت خیرسرت مامایی چرا اینجا میپرسی😂بابا من فق خاستم یکم از نظر روانی فشار از روم برداشته شه نگفتم بخیه بردارین بیاین بدوزینم ک

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

چت جی پی تی یه هوش مصنوعیه که میتونی باهاش حرف بزنی تو هر زمینه کمکت‌کنه.

تو کدوم برنامه باید پیداش کنم؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اگه عقدو نری همه شما رو مقصر میدونن.نمیگن خانواده شوهرش فلان جور بودن. همون جایی که دلخورین دلخوریتو ...

دقیقا

باید در همون شرایط مشابه واکنشی مثل برادر شوهره نشون بده

نه در زمان و وقت نامناسب

به این میگن سیاست رفتاری

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

اسی من تاپیک قبلیت هم گفتم 

اگر نری 

باید دعوا با شوهر و مادرشوهر و خواهر شوهر و... تحمل کنی

چرا برای بیشعوری یکی دیگه،اعصاب خودتو خراب کنی؟

یجوری تلافی کن که خودش متوجه شه

سلام نده، محل نزار

به عروس تبریک بگو ولی ی نگاه به دامادم ننداز تو ببینه بی محلی تو

این ی عکس العمل ریز بین خودتونه 

ی شر بزرگ نمیشه 

اگر نری،فوقش ی دلیل میارن برای نیومدنت

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
خودت بده میشی وقتی تاپیک میزنی انتظار هر نظری داشته باش همه نباید برات به به چه چه کنن

اره ولی همینا خودشون برای کوچکترین چیزا تاپیک میزنن و وقتی من درد و دل میکنم میگن پر توقعی😐😐😐یه نگاه به تایپکای خودشونم بندازن بد نیست..اینو کسی به من گفت که تاپیک زده بود چرا مادرشوهرم بچه جاریمو بیشتر بوس میکنه

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟