2777
2789
عنوان

قضاوت نی نی سایتی هاااااا اعصابمو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 59 پست
ارهه یبار من طفلی تاپیک راجع ب هایمن زدمپنجاه نفر بهم پریدن ک وای خودت خیرسرت مامایی چرا اینجا میپرس ...

خخخ واقعا تعجب میکنم از بعضیا با همه دعوا دارن خودشون سوال میپرسن جواب که میدی شلوغش میکنن

البته کم نیستن با شخصیتای سایت

اره ولی همینا خودشون برای کوچکترین چیزا تاپیک میزنن و وقتی من درد و دل میکنم میگن پر توقعی😐😐😐یه ن ...

خب کاربران همون نظرات و بهش دادن دیگه اونام میگن پرتوقعی از کسی توقع نداشته باش خودت راحت عرب اون به عنشم نیس تو عقده نری 

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چت جی بی تی جریانش،چیه کجا هست؟

ی هوش مصنوعی 

که داره کم کم تو زندگی ها نفوذ عمیقی میکنه 

و تا سالهای دیگه، جای انسان هارو میگیره 

وقتی برای درد و دل هم میرن هوش مصنوعی 

یعنی با کامپیوتر و ربات اینا حرف میزنن

بجای رفتن و صحبت کردن با آدم ها و احساسات عمیق. 

همه  وابسته به هوش مصنوعی میشن 

و کم کم دنیا سرد و ادما ربات میشن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
وقتی تاپیک عمومی میزنی باید بتونی انتقاد بپذیری نرفتن مراسم هم خیلی کار چیپیه بخاطر یه چنین چیزی و خ ...

اتفاقا براشون خیلی اهمیت داره و من برام اصلا مهم نیست جاریم بدش بیاد چه فکری بکنه یا فامیلاشون چی بگن چون به اندازه کافی جلوشون کوتاه اومدم، تازه فکر کن من براش تولد گرفتم برای تک تکشون و روز تولدم حتی زنگ نزدن بگن تولدت مبارک، کادو و کیک پیشکش🥺🥺🥺🥺

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

خب کاربران همون نظرات و بهش دادن دیگه اونام میگن پرتوقعی از کسی توقع نداشته باش خودت راحت عرب اون به ...

اتفاقا میدونم خیلی بهشون برمیخوره شرکت نکنم اینا کارای خودشون یادشون میره و جلو مردم خیلی دوست دارن همه چی گل و بلبل باشه

اتفاقا میدونم خیلی بهشون برمیخوره شرکت نکنم اینا کارای خودشون یادشون میره و جلو مردم خیلی دوست دارن ...

گفتم خودت بده میشی واقعا چقدر عقده ی محبت دارین براتون مهمه این چیزا

همسرم قبول داره اینا خیلی پر توقع بودن و حقو به من میده و خودشم ناراحت از رفتارشون..تصور کن حتی عیاد ...

پس عالیه👏👏

من به شما پیشنهاد میدم حتما کمی سیاست زنانه هم یاد بگیرین👌

چون بهتون خیلی کمک میکنه...

مثلا ببینین کاربر ها برخی شون گفتند هر حرکتی را به جاش جبران کن، این ها درایت زنانه دارند.

به موقع برادرشوهر را میشونی سر جاش 😁

این کاربری غیرفعال شده است

گفتم خودت بده میشی واقعا چقدر عقده ی محبت دارین براتون مهمه این چیزا

عقده محبت ندارم تو خانواده با محبتی بزرگ شدم واسه این حادثه پیش اومده تمام دختر و پسرای فامیل از دور و نزدیک زنگ زدن حالمو پرسیدن و اگه ادم بدی بودم در حقشون مطمئن باش اصلا حالمو نمیپرسیدن ولی تصور کن تو با یه خانواده سمی وصلت کردی که برادرشوهرت یه سرماخوردگی ساده بگیره توقع دارن حالشو بپرسی بعد دست پات بشکنه توقع هیچی نداشته باشی....کاش دلاتون از سنگ نبود ادای ادمای منطقی و فهمیده رو در نیارین

عقده محبت ندارم تو خانواده با محبتی بزرگ شدم واسه این حادثه پیش اومده تمام دختر و پسرای فامیل از دور ...

احساسی هستی من که نمی گم در حق کسی بد کردی توقعتو از بقیه بیار پایین خودت اذیت میشی توم دیگه اون چیزیه شد حالشو نپرس عقد نیومده بده میشی از چشم شوهرت میوفتی

اگه زندگیت به هم نمیریزه یه بهونه درست کن و نرو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .