2777
2789

من اومدم یه تاپیک زدم که پام شکست برادرشوهرم عیادت نیومد و حتی حالمو نپرسید و تو لحظه ای که منو دید نگفت بهتری یا نه با اینکه من عمل شده بودم و وضعم داغون بود.به پدرمادرش گلایه کردم گفتن مثل خودش رفتار کن منم نمیخوام برم مراسم عقدی برادرشوهرم ......همه نینی سایتی ها گفتن تو چرا توقع داری مگه شوهرته مگه فلانه تو بچگانه احمقانه رفتار کردی

درصورتی که خانواده اونا همینقدر پر توقع اند دلشون میخواد عروس بفهمه درک کنه وقتی اونا عصبانی اند زبون عروس کوتاه باشه عروس به برادرشوهر عزت احترام کنه باهاش صمیمی باشه .تو کل مهمونی هاشون کلفتی کنه و هرکی چیزی بهش گفت خفه خون بگیره و بره خونه اونا واسه خواهر شوهر برادرشوهرش غذا بپزه وقتی اینا میرن روستا .عروس باید خودش بدون گفتن اونا دستمال برداره گردگیری کنه ...اگه تو جمع حرف نزنه نشانه اینه دلخوره ، اگه باهاشون جایی که اونا میخوان نره بهشون خیلی برمیخوره، باید عروسشون وقتی خاهر شوهر لم داده دست به سیاه سفید نزده بره ظرفارو بشوره غذا درست کنه .بعد ایا این توقع من زیادیه ؟ تمام فک و فامیل من زنگ زدن حالمو پرسیدن بعد برادرشوهری ک جز عزت احترام نبوده ببخشید چوب تو کجاش رفته یهو بره تو قیافه ؟بی محلی کنه؟ باور کنید خودم بهش دیر سلام کنم یه جنجالی به پا میکنن که بیا و ببین

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

فقط امضات 

خب تاپیک زدن و مشورت نمیخاد 

ب قول امضات به تو چه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور که گفتی عقد رو برو یکدفعه هم رفتارت عوض نکن کم کم فاصله بگیر

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

حق با شماست 

برای آدم ها همون قدر باشید که براتون هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من سلام کردم با برادر شوهرم نشنیدم جوابی بده جوری که مادر شوهرمم صداش دراومد وگفت که باهات سلام کرد با لحنی که انگار زورش بیاد رو به مادرش،با حرص،گفت جواب دادم که عهد بستم دیگه باهاش سلام نکنم هرکس جوریه دیگه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ببین اگه عقد نری انگشت میکنن تو تخم چشمات و خون به جیگرت میکنن برو تبریک هم بگو خیلی معنولی

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بجای نی نی سایتیا با چت جی پی تی درد و دل می‌کردی اون آرومت میکرد (:

چت جی بی تی جریانش،چیه کجا هست؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم