2777
2789
عنوان

دخترمو از شیر گرفتم خیلی مظلومه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 64 پست
میگم به شیشه شیر عادت نکنه؟ میخوام بریزم تو قمقه نی دار بعش بدم

شیشه ندی ها 

باز دوباره یه دوره داری برای از شیشه گرفتن

شیشه همون وایب و احساس سینه رو داره که باید مک بزنه 

همون قمقمه نی دار خوبه رنگی هست ترغیب میشه

یکمم بلدتر شد لیوان عروسکی بده بهش 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیشه ندی ها باز دوباره یه دوره داری برای از شیشه گرفتنشیشه همون وایب و احساس سینه رو داره که باید مک ...

بهش نمیدم خودمم دوس نداشتم بدم بزرگه ماشالله با قمقه و لیوان بهترع 

راستی شما دخترتون چند وقت بود از شیر گرفتین همش حس میکنم شاید پشیمون شم نذاشتم دوسال شیر بخوره سه ماهش مونده حتی با خودم میگم بزار بهش بدم سه ماه دیگه بگیرمش بزور جلو خودمو میگیرم

سلام استاتر.به نظر من شیشه بهش بده .من پسر اولم شیشه دادم یکم موقع از شیشه گرفتن اذیت کرد اما در عوض وزن گرفته و به اصطلاح استخوان پر هست .اما سر پسر دوم گفتم از شیر بگیرم شیشه ندم که مثل اولی وابسته نشه و تو لیوان با نی بهش شیر بدم .اما اشتباه کردم چون دیگه نه تو لیوان و نه با هیچ چیز دیگه ای شیر نخورد و الان با وجود اینکه خیلی خوب غذا میخوره ریزه مونده و هم قد و هم وزن کمبود داره ‌

سلام استاتر.به نظر من شیشه بهش بده .من پسر اولم شیشه دادم یکم موقع از شیشه گرفتن اذیت کرد اما در عوض ...

سلام گلم من با لیوان فنجان قمقمه ام داره بهش شیر میدم سه روزه با همه اینا خوب میخوره ممکنه چند روز دیگه پس بزنه