یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیشه ندی ها باز دوباره یه دوره داری برای از شیشه گرفتنشیشه همون وایب و احساس سینه رو داره که باید مک ...
بهش نمیدم خودمم دوس نداشتم بدم بزرگه ماشالله با قمقه و لیوان بهترع
راستی شما دخترتون چند وقت بود از شیر گرفتین همش حس میکنم شاید پشیمون شم نذاشتم دوسال شیر بخوره سه ماهش مونده حتی با خودم میگم بزار بهش بدم سه ماه دیگه بگیرمش بزور جلو خودمو میگیرم
سلام استاتر.به نظر من شیشه بهش بده .من پسر اولم شیشه دادم یکم موقع از شیشه گرفتن اذیت کرد اما در عوض وزن گرفته و به اصطلاح استخوان پر هست .اما سر پسر دوم گفتم از شیر بگیرم شیشه ندم که مثل اولی وابسته نشه و تو لیوان با نی بهش شیر بدم .اما اشتباه کردم چون دیگه نه تو لیوان و نه با هیچ چیز دیگه ای شیر نخورد و الان با وجود اینکه خیلی خوب غذا میخوره ریزه مونده و هم قد و هم وزن کمبود داره