2777
2789
عنوان

این لجبازی با برادرشوهر درسته شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 28 پست
عقد یکم زیاده رویه ببین اون بی شعوره شما که نیستی اگر عقد نری، جاریت و دشمن خودت میکنیکل فک و فامیل ...

با اخلاقای گند برادرشوهرم میدونم چهارروز دیگه زنشم قیافه میگیره و اصلا جاریه مهم نیست...فک و فامیلاشونم دل خوشی از اینا ندارن ..پس چیکار کنم

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

کلا خانواده همسر رو اینقدر آدم‌های نزدیکی نبینید که توقع خاصی داشته باشین ازشون

این حرف رو دارم با لحن عادی میگم نه از سر کینه

بپذیرید که توی اون خونه فقط یک نفر شما رو دوست داشته و باهاتون ازدواج کرده، کل تک و طایفه‌ش قرار نیس از شما حتی خوششون بیاد و بالعکس. همین که یک سلام و علیک معمولی اجتماعی رو نسبت به هم رعایت کنین کافیه.

منم جای شما میبودم(ده سال از ازدواجم میگذره)اصلا پیگیر برادر همسرم و توجه و بی‌توجهیش نبودم،چه برسه به اینکه بخوام گله‌م رو مطرح بکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیکار به برادر شوهر دارم محل سگم نمیدادم و انقدر خودم پست نمیکردم به این و اون بگم چرا برادر شوهر ...

من رفتم عیادتش همیشه احترام گذاشتم پس چرا مث غریبه ها رفتار کرد؟

من از مجردها توقع ندارم. اونها احتمالا هنوز خودشون رو‌جدا از پدرمادرشون نمیدونن که بخوان جداگانه احوالپرسی کنن یا مثلا هدیه جدا بدن توی مناسبتها‌

تو هم مریض شد یا اتفاقی براش افتاد جویای حالش نباش.

ولی مراسم عقد و عروسی ربطی نداره که بخوای شرکت نکنی. اینجوری خودت رو جلوی بقیه بد نشون میدی

کلا خانواده همسر رو اینقدر آدم‌های نزدیکی نبینید که توقع خاصی داشته باشین ازشوناین حرف رو دارم با لح ...

خب وقتی خانوادش جورین که حتی ریز ترین رفتارت رو میسنجن مثلا میگن چرا دیر تر سلام کردی یا چرا تو جمع ساکتی و از هر رفتارت هزار برداشت دارن چرا وقتی من تو اون حال بدم توقع داشتم یه حال ساده بپرسه میشم پر توقع

با اخلاقای گند برادرشوهرم میدونم چهارروز دیگه زنشم قیافه میگیره و اصلا جاریه مهم نیست...فک و فامیلاش ...

الکی خودتو دشمن نکن

اخلاقش گنده؟واسه خانواده و زنش مهمه 

چیکار به تو داره

تو مهم شوهر و پدر مادرش باشه برات

وقتی با اخلاق گندش، سمتت نمیاد،توهم کاری نداشته باش

اگر نری، شر برای خودته

برو عادی ام رفتار کن

اصلا تبریک هم بگو که حرف درنیارن برات یا جریانی نشه 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
اینم بگم وقتی اون رفت مو کاشت و جنبه زیبایی داشت من صبح روز بعد رفتم عیادتش و اون به زن داداشش در ای ...

قضاوت نمیکنم

میگم داری اشتباه برخورد میکنی!!!

پات شکست چیزی نگفت؟

مریض شد پاش شکست چیزی نگو

حتی اگر خونشون رفتی اون تایم نگو عه پات شکیته؟عه بهتری؟

سکوووت

احوال پرسی از همه همین

اگرم کسی گله کرد بگو خودتون گفتین مثل خودش رفتار کنم

یا مگه فلانی من چیزی میشه حالی میپرسه؟!

مگه عروسیت نیومده ک عروسیش نری؟

مگه محتاجشی ک ب اینو اون میگی چرا حالمو نمیپرسه؟

زشته بابا شان خودتو حفظ کن

عزیزدلم

خواهرانه گفتم❤️

خب خونوادش حرف درستی زدن تو زندگی با هرکسی مث خودش رفتار کنکسی ک تو غمم نباشه تو شادیش نمیرم

مشکل اینه اگه مثل خودش رفتار کنم جبهه میگیرن خیلی رفتارای خودشون یادشون میره ..فکر نکن از روی منطق گفتن ، باور کن پای پسرشون بشکنه من بی محلی کنم یه جنگی راه میندازن..واسه همین میسوزم که اگه من چنین کارایی بکنم محکومم ولی اینطور جواب میدن

الکی خودتو دشمن نکناخلاقش گنده؟واسه خانواده و زنش مهمه چیکار به تو دارهتو مهم شوهر و پدر مادرش باشه ...

پدرمادرش هم دوماه عیادت من نیومدن میگفتن تو چرا روز بعد مرخصی از بیمارستان نیومدی افطاری که دعوتت کردیم.....

والا خرس گنده ام هستبچه نیست بگیم بچگی کرده ولش کن

اره و از همین میسوزم که به من میگن تو مث بچه ها رفتار میکنی عروس سن بالا باید میگرفتیم

خب وقتی خانوادش جورین که حتی ریز ترین رفتارت رو میسنجن مثلا میگن چرا دیر تر سلام کردی یا چرا تو جمع ...

خانواده‌ش هم توقع الکی دارن،شما واقعا از درون اهمیت نده و رفتار درست و اجتماعی خودت رو داشته باش بعد از یک مدت خسته میشن از گله کردن یا ادب کردنت.

متوجهم که ایشون بهتر بود جویای احوال میشد،اما حالا که نشده خب شما هم در شرایط مشابه احوالپرسش نشو.

قضیه عقد و عروسی و…ربطی به این قضیه نداره،اونموقع اگه یک رابطه معمولی و محترمانه با کلیت خانواده‌شون داشتی مثل یک مهمون معمولی میری شرکت می‌کنی و تمام، نداشتی هم که خب نشون میده اون رابطه تموم شده‌س و نه تنها مجلس عروسی که کلا سایر ارتباطاتتون قطع شده از قبل. اینکه از الان بشینی واسه اون موقع خط و نشون بکشی فقط نشونه ضعفه عزیزم

مگه مک محتاج زنگ این و اونم؟😐 اونم کیایی برادر شوهرچرا یه جوری رفتار میکنی انگار شوهرتشوهرت زنگ نمی ...

خب خودشون همینطورین پر توقععععععع