ما سه ماهه باهمیم بهش بگم رسمی کنیم؟ یا زوده؟منم از خیانت میترسم .میترسم بره با یکی دیگه
پیش قدمی برای جدیت و رسمی کردن رابطه به نظر من باید از سمت مردِ رابطه باشه. چون سنگینی مسئولیت زندگی و انتظارات خانوادهها برای ساختن رفاه زندگی، بیشتر به دوش مرد هست. کلی معیار مهم وجود داره برای ازدواج، من هیچ اطلاعاتی از شما و رابطتون ندارم که بتونم کمک کنم.
خیلیا قبل ازدواج با همسرشون دوست بودن. این که بخوای نگرانی نداشته باشی، به این بستگی داره که چقدر به رابطهات اعتماد داری و چقدر خودتو میشناسی. اگه حس میکنی که توی رابطهات یه کم بیاعتماد هستی، باید رو خودت کار کنی. بذار هرچیزی که میخوای توی رابطه بذاری، یه تصمیم خودت باشه. اگر فک میکنی ازت خسته میشه، این یه حس تو ذهنته، نه واقعیت.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!