2777
2789

ما شش سال 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ما دوست بودیم، سرد چرا باید بشید؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی تو خودت کم میبینی که اینقد ترس داری؟! همونو درمان کن. ما ۶ ماه دوست بودیم، الانم ۴ سال هست که ازدواج کردیم. نه تنها سرد نشدیم اتفاقاً با گذشت زمان عشق و علاقه بیشتر شده. چون همو بیشتر شناختیم و درک متقابل داشتیم. اونایی که سرد میشن، اختلافات زیادی دارن، خیانت میکنن یا میبینن، طلاق میگیرن، همونایی هستن که بدون فکر و تفاهم و فقط به خاطر ازدواج، ازدواج کردن. و هیچوقت نخواستن همو قبول داشته باشن و درک کنن، همیشه خواستن طرف مقابلشون رو تغییر بدن.

چی تو خودت کم میبینی که اینقد ترس داری؟! همونو درمان کن. ما ۶ ماه دوست بودیم، الانم ۴ سال هست که ازد ...

ما سه ماهه باهمیم بهش بگم رسمی کنیم؟ یا زوده؟

منم از خیانت میترسم .میترسم بره با یکی دیگه