2777
2789
عنوان

حال دلم خرابه

210 بازدید | 18 پست

یاد گذشته همش میوفتم 

یاد اون معلمم که باهام کلی بد بود 

تو کلاس مسخره ام میکرد

همش  رو مخم بود

حس پوچی هی بهم منتقل می‌کرد

یاد همه اینا میوفتم

دلم میخواد برم اون معلم شش هفت سال پیشم رو بکشم واقعا میگم 

همش به کشتنش فکر میکنم

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش کنکین اصلاالان دارن چندتا بچه بیچاره دیگه رو اذیت میکنن

کاش بمیره 

واقعا میگم 

آنقدر که اذیتم کرد

من صدام خوب بود واسه بچه هامون تو کلاس می‌خوندم

بعدش این یبار خندید گفت این فلک زده ها چه بدبخت های هستن که تو واسشون می‌خونی 

مال من چندسال گذشته اما نمیتونم فراموش کنم

به این فکر کن که حال دل اون معلم باید خراب باشه نه تو. یه ضربه‌ای به تو زد تو ضربتو خوردی تموم شد اما اون هنوز جواب ضربشو نخورده. جواب ضربشو نمی‌خواد تو بدی. نذار بیشتر از این حالتو خراب کنه .بذار جواب ضربشو خدا بده که از تو قوی‌تره.... وقتی ازش نگذری ولی از سرت بیرونش کنی بدجوری تاوان میده بذار به موقعش

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

حساس نباش بهشم فکر نکن

خب اگه حساس نبودم که فکر نمی‌کردم 

حساسم که فکر میکنم نمیتونم هم کاری کنم

همون موقع چند بار دلم میخواست برم یه بلایی سر خودش یا ماشینش بیارم اما ترسیدم نرفتم😅

به این فکر کن که حال دل اون معلم باید خراب باشه نه تو. یه ضربه‌ای به تو زد تو ضربتو خوردی تموم شد ام ...

آدمای زیادی دیدم که مردن و تاوان ندادن اینم یکیش!

آدمای زیادی دیدم که مردن و تاوان ندادن اینم یکیش!

مگه معتقدی با مرگ زندگی تموم میشه؟ مگه قرار نیست اون دنیا تاوان رفتارامونو بدیم؟ حالا خوب یا بد؛ پس بهشت و جهنم برای چیه ؟آدم همین دنیا تاوان بده خیلی بهتره تا به اون دنیاکشیده بشه

مگه معتقدی با مرگ زندگی تموم میشه؟ مگه قرار نیست اون دنیا تاوان رفتارامونو بدیم؟ حالا خوب یا بد؛ پس ...

آره اما این دنیا آدم که تقاص کار بد یه سری از ادم ها رو  به چشم ببینه حس میکنم خیلی لذت بخش تره حداقل واسه من

به قول قدیمیا

برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی 

که در نظام طبیعت، ضعیف پامال است 

عزیز من اون یه غلطی تو گذشتت کرده آیندتو داری به خاطر غلطی که تو گذشتت کرده به فنا میدی؟؟؟؟موفق شو با موفقیتت نابودش کن نمی‌خواد بکشیش

آره اما این دنیا آدم که تقاص کار بد یه سری از ادم ها رو به چشم ببینه حس میکنم خیلی لذت بخش تره حداق ...

بله برای همه آدما جذابه کاملاً حق با توئه اما به خدا اعتماد کن قوی شو و با قوی شدنت بهش ضربه بزن مگه نمیگی صدات قشنگه چرا دنبالشو نمی‌گیری؟برو دوبلور شو ..مجری شو.. خواننده شو..

به قول قدیمیابرو قوی شو اگر راحت جهان طلبی که در نظام طبیعت، ضعیف پامال است عزیز من اون یه غلطی تو گ ...

موفق شدم اما الان نمی‌دونم شاید بیشتر از چند ماهه که تو این وضعیتم همش در گذشته هستم

اون روز هایی که سال دهم یکبار تجدید شدم مامانم کل تابستون رفت رو مخم

سال بعدش هی خوندم هی خوندم بیست شدم اما آدم سابق نبودم کنکور قبول شدم اما آدم سابق نبودم 

سرکار رفتم اما آدم سابق نیستم

چون ذهنم همش مشغوله گذشته هست همش خستم زیاد در بیرون با آدما حرف نمی‌زنم

طوری که الان خود مامانم میگه برو با دوستات بیرون یه سینمایی جایی

اما حوصلم نمیاد

زندگیم پرت شده رو هوا

بله برای همه آدما جذابه کاملاً حق با توئه اما به خدا اعتماد کن قوی شو و با قوی شدنت بهش ضربه بزن مگه ...

نه الان که نمیشه چون معلم شدم اون موقع ها می‌خوندم بعد از حرف معلمم دیگه هیچوقت نخوندم