2777
2789
عنوان

حال دلم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 18 پست

مطمئنم اون معلم هیچ منظوری نداشته

مثلا میخواسته فضای کلاس رو عوض کنه 

یا شوخی کنه با شما 

یه چیزی پرونده 

یه ثانیه بعدش هم فراموش کرده چی گفته 

اصلا ارزش حتی یه لحظه  فکر کردن نداره

چه برسه ذهنتون رو درگیرش هم بکنید 

موفق شدم اما الان نمی‌دونم شاید بیشتر از چند ماهه که تو این وضعیتم همش در گذشته هستماون روز هایی که ...

خوب همین جا اشتباه کردی، من نمی‌دونستم به این همه موفقیت رسیدی. موفقیت‌هاتو ببین به خودت افتخار ک.ن هزار ماشالا که معلم شدی. هزار ماشالا که موفق شدی تا چشم دشمنات دربیاد.. شکست مقدمه پیروزیه... شاید یکم بی‌انرژی هستی به خودت انرژی بده.با عبادت و نیایش، با باشگاه،  با رفتن بیرون با دوستات ،با رسیدن منطقی به سر و ظاهرت،با انتخاب یه آدم خوب همیشگی تو زندگیت به عنوان همسر،با هرچی که حال دل خودتو خوب می‌کنه. به نظرم در کنار معلمی به کشف استعدادت به عنوان دوبلور، خواننده، یا هر چیز دیگه‌ای فکر کن. ما تا وقتی زنده‌ایم که ایشالا شما ۱۲۰ ساله بشی برای زندگی کردن باید تلاش کنیم باید از زندگی کردنمون لذت ببریم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان که نمیشه چون معلم شدم اون موقع ها می‌خوندم بعد از حرف معلمم دیگه هیچوقت نخوندم

دوست در کنار معلمی،کار هنری بکنی؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

خوب همین جا اشتباه کردی، من نمی‌دونستم به این همه موفقیت رسیدی. موفقیت‌هاتو ببین به خودت افتخار ک.ن ...

الان که چند تا ورزش چند ساله دنبال میکنم تکواندو والیبال هندبال

همسر هم که هیچی اصلا حوصله اشو ندارم نمیتونم زیاد حرف بزنم با مردا چون یک مدت در یک مرکز روانی کار میکردم 

اونجا دخترای زیادی میومدن

خوشم نمیاد ولش کن اصلا...

اما کار هنری هم زیاد میکنم 

بلوچ دوزی و درویش دوزی وخیاطی و اینا اما راستش دردم این نیست

انگار رشته ای که خوندم مناسبم نبود داره الان اذیتم میکنم 

من روانشناسی خوندم

و چیزایی دیدم که به من هی شوک وارد کرده و داره خفه ام می‌کنه نمی‌دونم واقعا.. 

حس میکنم اختلال هویت گرفتم شاید

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...