2777
2789
عنوان

می‌خوام نامه بزنم به در همسایه مون به نظرتون کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه حالیش نیست دیگه بایدمدارا کرد حالا هی تذکر بدی اون مادره هم تخت فشار بچشو کتک میزنه اینبار میایین از ظلم مادربه بچه میگین یکم مدارا با همسایه بچه دار بدنیست مطمئن باش تمام تلاششونو کردن نتونستن ارومش کنن من خودم پسرم خیلی شیطون بود دائم میدویید هرچی تذکر دعوا میکردیم بدتر میشد هرکاربگی کردیم جواب نداد همسایه هم دائم تذکر دیگه یبار شوهرم دراومد بهش حرف زد گفت بچه توعمرت ندیدی فک کردی ما نفهمیم نمیفهمیم خوب هرکارمیکنیم اروم نمیگیره دیگگه یمدت زدیم به بی خیالی اونقد بدو بدو میکرد تذکر نمیدادیم گفتم من که نمیتونم بخاطرهمسایه بچمو بکشم ول کن بعد یمدت بچه اروم گرفت الان خودش تو پارکینگ تا میبینشون میگه نگاه دیگه سروصدا نمیکنم 😂

ولی موقع خپاب خیلی بده 

پسر همسایه ما حتی روزای جمعه ساعت 7 از خپاب بیدار می‌شد تمرین تنبک میکرد یا توپ بازی 

مامانش سحر خیز بود ار وقتی مامانش رفت سر کار و باباش مسپل نگهداری شد من. راحت شدم

خسته شدیم دیگه ، درست میگید فایده نداره.

احتمالا مادرش مستاصل شده از بچه داری و از پسش برنمیاد ، گاهی بچه ها بیش فعالن حرف گوش نمیدن یعنی مادر تذکر رو میده اونا نمیتونن گوش بدن یا ممکنه مشکل دیگه داشته باشه یا حتی جَو خونه متشنجه بچه ناراحتی هایی داره مثل اضطراب و استرس و اینها … ولی خب باید در خونه رو قفل کنه نمیترسه بچه به این سن بره بیرون یا رو پله ها بیفته ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خودت بچه دار ؟من از وقتی یچه دار شدم فهمیدم یه مادر چقدر تنها و خسته و چقدر فشار عصبی روشه .تا قبلش ...

نه بچه ندارم 

آره قبول دارم به هر حال مادر هم خسته میشه ولی خب بچه شو چرا از دم در خونه جمع نمیکنه 

تفنگ اسباب بازی میاره ( از اونا که صدا بلند دارن ) هی پشت سر هم میزنه 

🪐🪐🪐

خودت بچه دار ؟من از وقتی یچه دار شدم فهمیدم یه مادر چقدر تنها و خسته و چقدر فشار عصبی روشه .تا قبلش ...

اخ گفتی منم همینم الان فهمیدم بچم مث اسب میدویید اصلا نمیشست کتک دعوا جایزه تهدید هرروشی رو رفتم نتیجه نمیداد تذکر که میدادن بدتر میافتادم به جون بچه دیگه دیدم بچم داره نابود میشه گفتم به جهنم بزار هرکارمیکنه بکنه بخاطرمردم بچمو بکشم الان خوب شد دیگه چون خودمو دیدم طبقه بالاییمون دوتا بچه داره یبارتذکر ندادم اونام شیطون جوریکه وقتی همسایه پایین ما به بالاییمون گلایه کرده بود به ما تذکر بده خودش گفته بود من دوتا بچه دارم تاحالا اونایباربه من چیزی نگفتن اونا که فقط یدونس 

این مشکل و پنج سال پیش منم داشتم ساختمان سه طبقه تک واحدی و خلوت گوشی و میداد دست دختر کوچیکه اش تو راه پله آهنگ میزاشت میرقصید یا میخوند طبقه اول هیچ وقت نبود میموندیم ما دوتا هر چی تذکر میدادیم فایده نداشت بدتر لج کرد تا به درگیری کشید و شکایت چه روزایی و گذروندم تا خونه رو فروختم 

البته اگه مستاجره میتونید با صاحب ملک درمیون بزارید تا برای سال بعد تمدید نکنه

به صاحب ملک بگیم میره میگه واحد فلانی گفت بچه تو جمع کن ، تجربه این اتفاق رو داشتیم ، میترسم داستان درست بشه 

🪐🪐🪐

نه بچه ندارم آره قبول دارم به هر حال مادر هم خسته میشه ولی خب بچه شو چرا از دم در خونه جمع نمیکنه تف ...

باورکن گوش نمیدن پسرمن هم اینطور بود انکار نگهبان ازصبح تو راهرو بودتاشب خونه نمیومد اصلا