2777
2789
عنوان

می‌خوام نامه بزنم به در همسایه مون به نظرتون کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 67 پست
بچه ش چندسالشه؟

نمی‌دونم شاید چهار سال ، مشکلم اینه این بچه در خونه رو باز می‌کنه دم در میشینه جیغ و داد می‌کنه مامانش هم اهمیت نمی‌ده اینو ببره داخل خونه و کلی کار دیگه ...

🪐🪐🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم جواب گرفتم ...حیوونشون صدا میداد نوشتم زدم رو در درست شد ... اما اگر گیره تایپ کن بچسب ...

به جایی که خجالت بکشه میاد دنبال دست خط میگرده ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
نمی‌دونم شاید چهار سال ، مشکلم اینه این بچه در خونه رو باز می‌کنه دم در میشینه جیغ و داد می‌کنه ماما ...

امان از همسایع بد میفهمم چی میگی ولی من ادمشون کردم تذکر دادم 

نمی‌دونم شاید چهار سال ، مشکلم اینه این بچه در خونه رو باز می‌کنه دم در میشینه جیغ و داد می‌کنه ماما ...

خودت بچه دار ؟

من از وقتی یچه دار شدم فهمیدم یه مادر چقدر تنها و خسته و چقدر فشار عصبی روشه .تا قبلش درک نمیکردم.

اگه موقعیتش و داری یه بار پای درد و دلش بشین .یه ساعت برو خونش با بچش بازی کن .اینجوری میبینی چقدر اروم میشن. 

بخدا تنعا تر از یه مادر تو دنیا نیست

میخواستم بگم خوب بچه کوچیک و نمیشه کاریش کرد که این پست و دیدم حالا اگه فقط تو خونه بود یچیزی ولی وقتی در و باز میزاره دیگه واقعا از بیشعوری مادرشه 

بنظرم بده تایپ کنن بزن در خونه اش 

وای بعضی بچها به هیچ صراطی مستقیم نیستن

اینقدرررر که جیغ میزنن هیچ رقمه اروم نمیشن نمیدونم راهکارش چیه

مغز ادم هم میخوره

شکایتم کنی بجایی نمیرسه صدای بچه از طرفیم ادم دلش نمیاد شکایت کنه بابت صدا بچه که

مامان دوتا گل پسر