2777
2789
عنوان

بیرون زدگی غضروف بینی بعد از عمل

425 بازدید | 24 پست

سلام کسی اطلاع داره راه از بین بردن بیرون زدگی غضروف بعد از عمل بینی باید چیکار کرد؟ 

قسمت کناره نوک بینیم حالت برآمدگی داره و سفته خیلی نگرانم نکنه ترمیم بخواد یا اگه بخواد دکترم قبول میکنه؟ واقعا پول عمل ندارم دیگه 

با سوهان کشی یا کورتون رفع نمیشه؟؟ کسی تجربه داشته؟؟

یا اصن ممکنه خودش بعد یه مدت جمع تر بشه مشخص نباشه؟ آخه هنوز یک سال از عملم نگذشته🥲

همون گوشت اضافی اورده یعنی ؟ یه جا بود میگفتن بعد عمل گوشت اضافی بیاره باید بری تخلیه کنی یه همچین چ ...

نه گوشت اضافه نیس 

غضروفش درست فیکس نشده طبق چیزی که شواهد میگه دکترمم خیلی وقته نرفتم چون فقط ویزیت میدادم هیچ اتفاق خاصی نمی‌افتاد جز اینکه بگه صبر کن ورمه و ماساژ بده وگرنه دقیقا از همون روزی که گچ بینی رو برداشتم یه طرفش یکم سفت تر بود به دکترمم گفتم همون روزای اول گفت هرجا سفته فشار بده هر سری همینو میگفت ورمم خیلی زیاد بود اصن مشخص نبود بعد که به مرور ورمم کمتر شد انگار ورم اطراف خوابید فقط این بیرون زدگیه مشخص تر شد خیلی هم سفته انگار عضروفه واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گوشت اضافه نیس غضروفش درست فیکس نشده طبق چیزی که شواهد میگه دکترمم خیلی وقته نرفتم چون فقط ویزیت ...

برو پیش دکترت اگه بازم چیزی نگفت برو پیش یه جراح دیگه ترجیحا واسه بینی های ترمیمی بپرس ازش 

اصن نوک بینیم خوب جمع نشده خودم نظرم به ترمیمه اگه قبول کنه هزینه نگیره آخه حتی هزینه بیمارستانم بگی ...

بینیت گوشتیه میگن بینی گوشتی طول میکشه فرمش مثلا بوده یک سال یک سالو نیم ولی اگه استخوانیه که فکر نکنم کلا واسه اطمینان ببر نشون بده 

بینیت گوشتیه میگن بینی گوشتی طول میکشه فرمش مثلا بوده یک سال یک سالو نیم ولی اگه استخوانیه که فکر نک ...

بینیم نه اونقدر گوشتی محسوب میشد نه کاملا استخوانی

درواقع گوشتی استخوانی بود هم قوز داشت هم نوکش پهن بود الآن حس میکنم از تمام رخ هیچ تغییری نکردم حتی هرکی دید نفهمید عمل کردم گفته بودم نوک تیز نمیخوام ولی خیلی گردم نمیخوام ولی این الآن از گردم گرد تره

والا نمیدونم چقدر جا داشته باشه جمع تر بشه حتی نوکشم هنوز بی حسه 

بینیم نه اونقدر گوشتی محسوب میشد نه کاملا استخوانیدرواقع گوشتی استخوانی بود هم قوز داشت هم نوکش پهن ...

اگه حس میکنی خرابش کرده که برو بگو 

ترمیم نیاز داشته باشه هم من بودم پیش کس دیگه‌ای میرفتم شاید دوباره خرابش کنه

اگه حس میکنی خرابش کرده که برو بگو ترمیم نیاز داشته باشه هم من بودم پیش کس دیگه‌ای میرفتم شاید دوبار ...

حس نمیکنم مطمئنم تقریبا😂

ولی واقعا هزینشو ندارم فعلا 

اونقدرم جزئیاتش دیگه برام مهم نیس حتی جمعم نشه طوری نیس فقط این برجستگی یه طرفش خیلی رو مخم فکر نکنم خراب تر کنه فقط کاش هزینه نگیره دیگهه

چی بگم عمل بینی واقعا شانسیه انگار

سلام عزیزم منم حدودا ۶ ماهه عمل کردم. بینی منم بالا پوستش نازک بود پایین ضخیم تر. دقیقا همون سمت که ضخیم تره و دکتر غضروف گذاشته بیرون زدگی دارم. بنظر میاد برای جابه جایی غضروفه. که به تجربه و مهارت دکتر بر میگرده. حالا دکتر به من گفته شهریور ماه بیا ببینم چکارش کنیم ولی فعلا ماساژ بده. من بیشتر تو حالت سه رخ سمت چپم مشخصه. به قول شما اطرافیانم میگن اصلا معلوم نیست که عمل کردی. فکر میکنم بینی هایی که کامل استخونی هستن قشنگ میشن. و اونایی که مدل های نیمه فانتزی و فانتزی عمل میکنن. طبیعی ها کمترین تغییر و دارن.

سلام عزیزم منم حدودا ۶ ماهه عمل کردم. بینی منم بالا پوستش نازک بود پایین ضخیم تر. دقیقا همون سمت که ...

سلام گلم 

آره بینی ما یه چیزی بین استخوانی گوشتی هستن 

اگه بگیم طبیعی واقعا تغییر نمیکنه من بخاطر مشکل تنفسی ترسیدم بگم بیشتر تغییرش بده و اینکه فکر کردم معیارهای موردنظرم رو با همون حالت طبیعی به دست میارم ولی الآن اعصابم خرده اون برجستگی کناری تو عکسا مشخصه کاملا مخصوصا وقتی نور میفته اون طرف صورتم 

کاش دکتر خودش ترمیم کنه اگه با سوهانم بره من راضیم 

شما هم اگه تونستید بعدا یه اطلاع بدید چیکار کردید❤️