2777
2789
عنوان

بیرون زدگی غضروف بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 24 پست
سلام گلم آره بینی ما یه چیزی بین استخوانی گوشتی هستن اگه بگیم طبیعی واقعا تغییر نمیکنه من بخاطر مشکل ...

دکترها که زورشون میاد گردن بگیرن یا جواب بدن. حالا ببینم دکتر من در نهایت چه راهکاری میده به شما هم میگم. ولی طبق چیزهایی که تو نت خوندم احتمال زیاد بعد از یک سال باید ترمیم کنم. که هزینه ترمیم از خود هزینه جراحی اولیه خیلی بیشتره و من که نمیتونم. هم هزینه اش سنگینه هم اصلا حوصله نقاهتش و ندارم. من هر وقت میرن نطب دکترم اینقدر بینیم بده منشی اولی منو میفرسته تو. ولی بینی هایی که خوب شدن رو همینجور تو سالن نگه میداره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترها که زورشون میاد گردن بگیرن یا جواب بدن. حالا ببینم دکتر من در نهایت چه راهکاری میده به شما هم ...

کار خودشونو باید گردن بگیرن قاعدتا و فقط هزینه بیمارستان یا کلینیک با ما باشه تازه همونم زورم میاد من الآن فقط دارم خودمو امیدوار میکنم که اینطوری باشه تازه در اون صورت بتونم خانواده رو راضی کنم برا ترمیم🥲😂 

من هر وقت میرم مطب روحیم داغون میشه انقدر همه بینیا خوب یه بار یکی ازم پرسید میخوای عمل کنی؟😐 گفتم عمل کردم🤐 گفت آها گفتم بینیت مشکلی نداره🙂 

کار خودشونو باید گردن بگیرن قاعدتا و فقط هزینه بیمارستان یا کلینیک با ما باشه تازه همونم زورم میاد م ...

دقیقا همه خوب شدن فقط من بدشده. حتی بینی های گوشتی هم خوب شدن. لااقل مشخصه که عمل کردن ولی من نه. حالا انشالله بدون نیاز به عمل حل بشه. آخه دکتر اگه بلد بود همون بار اول رو درست کار میکرد که دیگه نیاز به ترمیم نباشه. من متاسفانه سراغ دکتر کم تجربه ای رفتم.

دقیقا همه خوب شدن فقط من بدشده. حتی بینی های گوشتی هم خوب شدن. لااقل مشخصه که عمل کردن ولی من نه. حا ...

هعی چی بگم 

من خیلی خودم سرزنش میکنم که کاش بیشتر تحقیق میکردم یا هزینه بیشتر میدادم ولی هزینه بیشتر جور نمیشد برام از طرفی میگم بهترین دکترام یه نقصی تو کارشون پیش میاد بالاخره چیزی که مهمه و اینجای کار مشخص میشه اینه که چقدر تعهد داشته باشن 

این حالت خیلی کار نمی‌بره ترمیمش ممکنه با سوهانم بره یا کمتر شه 

ایشالاااااا که درست میشه توکل به خدا🌷

هعی چی بگم من خیلی خودم سرزنش میکنم که کاش بیشتر تحقیق میکردم یا هزینه بیشتر میدادم ولی هزینه بیشتر ...

آره این حرفتم درسته. اکثر بینی های عمل شده یک مشکلی توشون پیدا میشه. حالا باز شکر مشکل تنفسی نداریم. انشالله اینم درست بشه. من اگه موفق شدم کاری کنم حتما براتون پیام میذارم.